Bekijk hier de laatste huwelijksreis Alanya deals

Huwelijksreis Alanya ♥ Turkse Rivièra

Op huwelijksreis naar Alanya? In het zuiden van Turkije ligt de populaire badplaats Alanya. Hier kunnen jullie heerlijk genieten van de zon, zee, strand en de interessante historie! Denk aan het prachtige kasteel, zeker de moeite waard om die te bezoeken tijdens jullie honeymoon! Of liever afkoelen in de dimcayi? Alanya heeft vele lokale restaurantjes waar jullie ook heerlijk kunnen eten. Bekijk hieronder meer bezienswaardigheden van Alanya. Dagelijks surfen wij tientallen websites en plaatsen alleen de beste huwelijksreis deals op onze website Huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie niet meer verder te zoeken naar de beste deal want deze heeft team Huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden. Inspiratie opdoen? Bekijk alle bestemmingen.

Korte informatie

Alanya is een populaire badplaats aan de Turkse Riviéra samen met Antalya en Side. De stad telt ruim 320.000 inwoners. Landbouw en toerisme zijn de belangrijkste inkomsten voor de stad. Meer informatie over Alanya? Bekijk eventueel ook op Wikipedia.

Beste reistijd

De beste reistijd voor een huwelijksreis naar Alanya zijn de maanden mei, juni, juli, augustus en september. De hoogste temperatuur is in de maand augustus met een gemiddeld temperatuur van 30 graden celsius.

♥ To do tijdens jullie huwelijksreis Alanya ♥

Bezoek het kasteel van Alanya

Het kasteel in Alanya is een populaire bezienswaardigheid, dit middeleeuws kasteel is gelegen ten zuiden van Alanya. Grote gedeelte van het kasteel werd gebouwd in de 13e eeuw. Dit middeleeuws kasteel heeft een prachtig uitzicht op de stad, en is in het zuiden van Alanya op het strand overal te zien. Niet gek, want het kasteel is gebouwd op een hoogte van maar liefst 250 meter.

Dimcayi

Een dagje tussenuit in Alanya tijdens jullie huwelijksreis? Bezoek Dimcayi om af te koelen! Hier kunnen jullie lekker picknicken, frisse duik nemen in de rivier of een van de vele watersportmogelijkheden zoals rafting! Het water is ijs maar dan ook ijskoud! Je hebt hier vele leuke horecagelegenheden, zeker de moeite waard om te bezoeken.

Menu