Op zoek naar een huwelijksreis Albanie? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:

huwelijksreis Albanie

Op zoek naar een huwelijksreis Albanie? Albanië ligt in het zuiden van Europa. Het land Albanië betekent letterlijk ” het land van de witte bergen”. Het Albanese landschap bestaat ongeveer uit 70 procent berglandschap. Albanië is nog geen populaire huwelijksreis bestemming, het land kent ook nog geen massatoerisme. Een onontdekte parel dus! Het land heeft prachtige stranden en de zon maakt hier in de zomerperiode overuren. Dagelijks surfen wij tientallen websites en plaatsen alleen de allerbeste huwelijksreis Albanië deal op onze pagina. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste deal want deze heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden. Een andere bestemming? Bekijk alle bestemmingen.

Korte informatie over alanya

Albanië ligt in het zuiden van Europa. De omliggende landen van Albanië zijn: Griekenland, Kroatië en Bulgarije. Een ruime meerderheid van de bevolking is etnisch Albanees. Bovendien is naar schatting 70 procent van de bevolking Islamitisch en 30 procent Christelijk. Albanië heeft een geheel eigen cultuur met Ottomaanse, Slavische, Romeinse Byzantijnse en Griekse kenmerken. De hoofdstad van Albanië is Tirana en het land telt bijna 3 miljoen inwoners.

Beste reistijd voor alanya

Voor een huwelijksreis is het fijn om heerlijk te kunnen genieten van het weer. Albanië kent twee verschillende klimaatzones: het binnenland en de kust. Aan de kust zijn de zomers lang en warm, de winter is aan de kust niet streng. In het binnenland zijn de zomers ook warm, maar de winters zijn strenger. Albanië kent een prettig Mediterraans klimaat. De volgende maanden zijn ideaal voor een strandvakantie in Albanië: (eind) meijunijuliaugustus en september. Bekijk voor de beste reisadvies naar Albanië op de website van de overheid: Nederlandwereldwijd.nl