Bekijk hier de laatste huwelijksreis Antalya deals

Huwelijksreis Antalya ♥ Turkije

Een huwelijksreis naar de Turkse Rivièra? Antalya is the place to be! Met meer dan 300 zondagen per jaar en vele luxe resorts, prachtige stranden, ijskoude rivier ‘Manavgat’ en historische centrum is er genoeg keuze voor een heerlijk dagje uit! Antalya is een ideale bestemming voor koppels die houden van zon, cultuur, actieve en rustvakantie. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en plaatsen alleen de allerbeste huwelijksreisdeals op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie niet meer te zoeken naar de beste huwelijksreis deal Antalya want deze heeft Huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Korte informatie

Antalya is een stad gelegen in het zuidwesten van Turkije aan de Middellandse Zee. Dit prachtige Turkse stad telt ruim 2,4 miljoen inwoners en is tevens de hoofdstad van provincie Antalya. Niet voor niets staat Antalya wereldwijd bekend als een zeer populaire badplaats van Turkije. Ontdek de prachtige stranden van Antalya met de liefde van je leven!

Beste reistijd

De beste reistijd voor Antalya voor een huwelijksreis zijn de maanden: mei, juni, juli, augustus en september. De hoogste temperatuur in Antalya is in de maand augustus met een gemiddelde temperatuur van 32 graden Celsius. Bekijk ook de pagina bestemmingen.

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld!

Menu