Huwelijksreis Azoren ♥ Natuur en rust

Op huwelijksreis naar de Azoren? Midden in de Atlantische Oceaan bestaat er een prachtige eilandengroep genaamd Azoren. Met negen eilanden is de Azoren een mega archipel in de Atlantische Oceaan. Heerlijk tot rust komen aan de witte stranden op Santa Maria, een van de meest oostelijke eilanden van de Azoren, met heerlijk warm zeewater of bezoek bijvoorbeeld de eilanden Terceira, Pico Faial daar zwemmen tientallen soorten walvissen en dolfijnen. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen wij alleen de allerbeste huwelijksreisdeals naar Azoren en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste huwelijksreis deal want deze heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden!

Korte informatie

De Azoren is een onderdeel van Portugal en vormen een eilandengroep in de Atlantische Oceaan. De archipel Azoren behoort tot de Europese Unie. In totaal telt de eilandengroep zeventien eilanden waarvan er negen bewoond zijn. De Azoren telt ruim 250.000 inwoners en de hoofdstad is Ponta Delgada.

Beste reistijd

De Azoren kent verschillende periodes voor een onvergetelijke huwelijksreis. De maanden juli en augustus zijn ideaal voor een strandvakantie met veel zonneschijn en weinig kans op regen. De beste reistijd om walvissen en dolfijnen te spotten zijn de maanden mei tot oktober. De eilandengroepen zijn ook populair onder wandelliefhebbers, in de periode van mei tot en met september kunnen jullie heerlijk wandelen in de natuur van de Azoren. Bekijk ook onze pagina bestemmingen.

Bezienswaardigheden tijdens jullie huwelijksreis Azoren

São Miguel

Dit is het grootste eiland van de Azoren en ook tegelijkertijd de hoofdstad. São Miguel is een vulkanisch eiland, met vele prachtige kliffenkusten, heuvels en lavastranden maar vooral een groene eiland met een prachtig natuur.

huwelijksreis Azoren

Walvissen en Dolfijnen spotten

Tijdens jullie huwelijksreis Azoren is het mogelijk om walvissen en dolfijnen te spotten. Er leven ruim 24 soorten walvissen en dolfijnen.

walvis

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu