Op zoek naar een huwelijksreis naar de Bahamas?

Op zoek naar een huwelijksreis naar de Bahama’s? De Bahama’s liggen in de Caribische zee, ten noorden van Haïti en Cuba. De Bahama’s bevatten ruim 700 eilanden en 2000 Cays. Hier kunnen jullie genieten in jullie all-inclusive resort, duiken, snorkelen of zwemmen met varkens! Het kan hier allemaal. Het is ook populair om een reis naar de Bahama’s te combineren met een bezoek aan Miami of Florida!

Algemene informatie

De Bahama’s is gelegen in de Atlantische Oceaan. Het land telt ruim 391.000 inwoners. Oppervlakte van de Bahama’s bedraagt bijna 14.000 km2, ongeveer vier keer kleiner als Nederland. Er zijn geen directe vluchten mogelijk naar de Bahama’s. Er is een tussenlanding in Miami of Florida. De vlucht naar de Verenigde staten duurt 9 uur en vanuit daar naar de Bahama’s een uur.

Beste reistijd

De beste reistijd voor de Bahama’s zijn de maanden december tot en met april. In deze periode valt er weinig regen en is de temperatuur gemiddeld tussen de 25 en 27 graden Celsius. Bekijk voor reisadvies op de website nederlandwereldwijd.nl

Praktische informatie

Reisdocumenten

Voor een huwelijksreis naar de Bahama’s dien je in het bezit te zijn van een Nederlands paspoort dat na aankomst nog minstens 6 maanden geldig is. Een visum is niet nodig.

Geldzaken

Op de Bahama’s wordt er betaald met Bahamaanse dollar. De waarde van de Bahama Dollar is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar.

♥ To Do tijdens jullie huwelijksreis op de Bahama’s ♥

Bezoek de Pig Beach 🐷

Pich Beach is een onbewoond eiland op de Bahama’s. Met onbewoond bedoelen wij dat er geen mensen wonen maar wel varkens. Hier zwem je niet met vissen maar met varkens! Waar de zwemmende varkens exact vandaan komen is nog een groot mysterie. Maar een bezoek aan Pich Beach is er een dat jullie nooit zullen vergeten!

varken huwelijksreis bahama
varken zee
varken bahama's

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu