Op zoek naar een huwelijksreis Bahamas? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:
Bahamas uitgelichte foto

huwelijksreis Bahamas

De Bahama’s is gelegen in de Atlantische Oceaan. Het land telt ruim 391.000 inwoners. Oppervlakte van de Bahama’s bedraagt bijna 14.000 km2, ongeveer vier keer kleiner als Nederland. Er zijn geen directe vluchten mogelijk naar de Bahama’s. Er is een tussenlanding in Miami of Florida. De vlucht naar de Verenigde staten duurt 9 uur en vanuit daar naar de Bahama’s een uur.

Beste reistijd voor Bahamas

De beste reistijd voor de Bahama’s zijn de maanden december tot en met april. In deze periode valt er weinig regen en is de temperatuur gemiddeld tussen de 25 en 27 graden Celsius. Bekijk voor reisadvies op de website nederlandwereldwijd.nl

Praktische informatie Bahamas

Reisdocumenten

Voor een huwelijksreis naar de Bahama’s dien je in het bezit te zijn van een Nederlands paspoort dat na aankomst nog minstens 6 maanden geldig is. Een visum is niet nodig.

Geldzaken

Op de Bahama’s wordt er betaald met Bahamaanse dollar. De waarde van de Bahama Dollar is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar.

bezienswaardigheden Bahamas

Bezoek de Pig Beach 

Pig Beach is een onbewoond eiland op de Bahama’s. Met onbewoond bedoelen wij dat er geen mensen wonen maar wel varkens. Hier zwem je niet met vissen maar met varkens! Waar de zwemmende varkens exact vandaan komen is nog een groot mysterie. Maar een bezoek aan Pig Beach is er een dat jullie nooit zullen vergeten!