Huwelijksreis Bali

Op zoek naar een huwelijksreis Bali? Stop met zoeken! Team Huwelijksreisdeals.nl surft dagelijks naar de leukste huwelijksreis aanbiedingen naar bali en plaatst direct op deze pagina. Wij plaatsen een link naar de desbetreffende aanbieder zoals: TUI, Corendon of bijvoorbeeld Booking.com.

Huwelijksreis Bali deals & inspiratie:

Inspiratie Bali blog:

Huwelijksreis naar Bali ♥

Huwelijksreis naar Bali? Het eiland is een populaire huwelijksreis bestemming. Bezoek tijdens jullie huwelijksreis de watertempel Tirta Empul, groene rijstvelden, de waterval Tegenungan of liever tot rust komen aan de paradijselijke witte zandstranden met kristalheldere water. Wist je dat de onderwaterwereld van Bali één van de mooiste ter wereld is? Heerlijk snorkelen of duiken? Hier spotten jullie schildpadden, manta’s of Nemo the fish. Meer informatie over Bali vind je hier onder.

Praktische informatie:

Algemene informatie:

Indonesië bestaat uit ruim 17.000 eilanden en Bali is ongetwijfeld een van de populairste eiland van het land. Wist je dat Bali qua oppervlakte ruim zeven keer kleiner is dan Nederland? Het eiland heeft ruim 4,2 miljoen inwoners. Denpasar is de hoofdstad van Bali.

Wat is de beste reistijd voor Bali?

De gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar door rond de 30 graden. Let op: Bali kent een droog seizoen en een regenseizoen. Het droge seizoen loopt van april tot en met september en regenseizoen loopt van oktober tot en met maart. Bekijk voor de reisadvies naar Bali op: Nederlandwereldwijd.nl

Geldzaken:

De lokale munteenheid in Bali is de Rupiah van Indonesië. Creditcards en betaalpassen worden in grote hotels geaccepteerd. Een creditcard is standaard een wereldpas, wil je ook met de betaalpas kunnen betalen of pinnen in Bali? Dan raadplegen wij je om de betaalpas in te stellen naar een wereldpas.

Grensdocumenten:

Voor een vakantie naar Bali van Indonesië heb je een geldig Nederlands paspoort nodig dat minstens tot 6 maanden na vertrek uit Indonesië geldig is. Een visum is niet nodig bij verblijf  korter dan 30 dagen. Let op: bezit je niet de Nederlandse nationaliteit? Dan raadplegen wij je om contact op te nemen met de ambassade om na te gaan welke documenten noodzakelijk zijn.

Meest gestelde vragen over Bali

Hoelang is het vliegen naar Bali?
Vanaf Amsterdam Schiphol duurt het gemiddeld 16 uur inclusief een oversstap naar de vliegveld Denpasar op Bali.

Wat is het tijdverschil met Nederland?
Tijdens de zomerperiode van Nederland is het op Bali 6 uur later en tijdens de winterperiode 7 uur later op Bali.

Menu