Huwelijksreis Bali ♥ Luxe vakantie

Home > Bali

Op zoek naar een huwelijksreis Bali? Het eiland Bali is een populaire honeymoon bestemming met prachtige resorts, kristalheldere zee, prachtige natuur met metershoge watervallen, groene rijstvelden en veel meer! Bekijk de huwelijksreis Bali aanbiedingen.

Huwelijksreis Bali

Bekijk hier de laatste huwelijksreis Bali deals

Huwelijksreis Bali ♥ Fantastische honeymoon

Huwelijksreis naar Bali? Het eiland is een populaire huwelijksreis bestemming. Bezoek tijdens jullie huwelijksreis de watertempel Tirta Empul, groene rijstvelden, de waterval Tegenungan of liever tot rust komen aan de paradijselijke witte zandstranden met kristalheldere water. Wist je dat de onderwaterwereld van Bali één van de mooiste ter wereld is? Heerlijk snorkelen of duiken? Hier spotten jullie schildpadden, manta’s of Nemo the fish. Meer informatie over Bali vind je hier onder.

Algemene informatie

Indonesië bestaat uit ruim 17.000 eilanden en Bali is ongetwijfeld een van de populairste eiland van het land. Wist je dat Bali qua oppervlakte ruim zeven keer kleiner is dan Nederland? Het eiland heeft ruim 4,2 miljoen inwoners. Denpasar is de hoofdstad van Bali.

Wat is de beste reistijd voor Bali?

De gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar door rond de 30 graden. Let op: Bali kent een droog seizoen en een regenseizoen. Het droge seizoen loopt van april tot en met september en regenseizoen loopt van oktober tot en met maart. Bekijk voor de reisadvies naar Bali op: Nederlandwereldwijd.nl

Praktische informatie

Grensdocumenten

Voor een vakantie naar Bali van Indonesië heb je een geldig Nederlands paspoort nodig dat minstens tot 6 maanden na vertrek uit Indonesië geldig is. Een visum is niet nodig bij verblijf  korter dan 30 dagen. Let op: bezit je niet de Nederlandse nationaliteit? Dan raadplegen wij je om contact op te nemen met de ambassade om na te gaan welke documenten noodzakelijk zijn.

Geldzaken

De lokale munteenheid in Bali is de Rupiah van Indonesië. Creditcards en betaalpassen worden in grote hotels geaccepteerd. Een creditcard is standaard een wereldpas, wil je ook met de betaalpas kunnen betalen of pinnen in Bali? Dan raadplegen wij je om de betaalpas in te stellen naar een wereldpas.

♥ To Do tijdens jullie huwelijksreis in Bali ♥

Bezoek Monkey Forest

Monkey Forest is een ontspannende en leuke attractie in het prachtige Ubud. Zoals de naam al zegt, een echt apenwoud! Hier slingeren ongeveer 700 apen vrij rond. Houd jullie spullen goed in de gaten, want de schattige aapjes zijn professionele dieven! In het bos zijn niet alleen apen te bezichtigen maar je kunt er ook drie prachtige tempels zien. Deze tempels zijn rond de 14e eeuw gebouwd. De entree is ongeveer €1,60.

apen bali

Bezoek de mooiste watervallen op Bali

Op Bali vind je watervallen in overvloed, het bezoek aan deze plekken is een leuke afwisseling voor een uitje. De mooiste watervallen van Bali vind je in het groene hart van het eiland. Makkelijk te bereiken met de taxi.

waterval

Bezoek de watertempel Tirta Empul

Tirta Empul is een bekende tempel en wordt dagelijks bezocht door Balinezen die zich willen reinigen met het heilige water dat in de waterbassins stroomt. Naar verluidt zou het water lichaam en geest reinigen.

Tirta Empul huwelijksreis

Pura Besakih

Pura Besakih tempel is de belangrijkste tempel op het eiland. Het bijzondere aan Pura Besakih tempel is dat het tegen de actieve vulkaan Gunung Agung aan is gebouwd.

De Besakih tempel Bali

Snorkelen in Bali

Samen met de liefde van je leven duiken in Bali? De onderwaterwereld van Bali is een van de mooiste ter wereld, dankzij de rijkdom aan dieren en planten. Ontdek de kleurrijke onderwaterwereld en zwem samen met de prachtige dieren tussen de koraalriffen.

snorkelen

Meest gestelde vragen over Bali

Hoelang is het vliegen naar Bali?
Vanaf Amsterdam Schiphol duurt het gemiddeld 16 uur inclusief een oversstap naar de vliegveld Denpasar op Bali.

Wat is het tijdverschil met Nederland?
Tijdens de zomerperiode van Nederland is het op Bali 6 uur later en tijdens de winterperiode 7 uur later op Bali.

Menu