Huwelijksreis Bonaire

Op zoek naar een huwelijksreis Bonaire? Stop met zoeken! Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen van bekende aanbieders op deze pagina verzameld van o.a.: TUI, Corendon, Prijsvrij en veel meer!

Huwelijksreis Bonaire

Populaire huwelijksreizen Bonaire

2. Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

Op de beste locatie van Bonaire ligt het uitgestrekte all inclusive Van der Valk Plaza Beach Resort. Dit hotel is voorzien van een populaire beachbar, een eigen jachthaven en zeer ruime suites. Of wat dacht je van 5-sterren PADI-duikschool, loopafstand van KRalendijk, Hollandse gezelligheid op Bonaire? Tip: helemaal all inclusive!

Bekijk de aanbiedingen:

huwelijksreis bonaire
1. Harbour Village Beach Club

Alle luxe ligt aan je voeten tijdens jullie huwelijksreis Bonaire bij Harbour Village Beach Club. Droom weg in de hangmat, spetter onder de waterval in het zwembad of ga duiken met Great Adventures. Harbour Village Beach Club is een van de meest luxe hotel van Bonaire. Een tip: Boek een suite direct aan het privéstrand.

Bekijk de aanbiedingen:

Huwelijksreis bonaire 1

Op zoek naar de beste huwelijksreis ♥ Bonaire?

Bon Bini, op zoek naar een huwelijksreis naar Bonaire? Bonaire is misschien wel de beste huwelijksreis bestemming. Dit Caribische eiland behoort samen met Aruba en Curaçao tot de zogenaamde ABC-eilanden. Het is een rustig eiland waar je ook heerlijk kan duiken! Wist je dat er in heel Bonaire maar 1 stoplicht is? Het is een heerlijke plek om met je geliefde tot rust te komen. De belangrijkste ingrediënten van dit heerlijke vakantieparadijsje zijn natuurlijk de zon, de stranden en de zee. Inspiratie opdoen voor jullie huwelijksreis? Bekijk dan onze pagina bestemmingen.

Algemene informatie

Bonaire ligt op ongeveer vijftig kilometer van Curacao. De hoofdstad van Bonaire is Kralendijk. Het eiland telt ruim 19.000 inwoners. Bonaire staat bekend om de vriendelijke bewoners, het is hier heel normaal dat je elkaar groet op straat, ook al ken je elkaar niet. Het grootste gedeelte van de bewoners zijn Antillianen. Verder heeft het eiland inwoners uit Venezuela, Amerika en Nederland.

De beste reistijd Bonaire ♥

Op een huwelijksreis wil je natuurlijk dat het weer goed is, daarom is het ook handig om te weten in welke periode je het beste naar Bonaire kan gaan. De beste reistijd voor Bonaire met de minste neerslag zijn de maanden: januari, februari, maart en april. Het regenseizoen op dit eiland valt tussen juni en december. Bekijk voor reisadvies de website nederlandwereldwijd.nl

Praktische informatie

Geldzaken in Bonaire ♥

Het betaalmiddel op Bonaire is de Amerikaanse dollar. Let op: euro’s worden hier niet geaccepteerd. Creditcards worden bijna overal geaccepteerd. Wij raden het aan om een creditcard mee te nemen voor bijvoorbeeld het huren van een auto of fiets.

Reisdocumenten ♥

Je dient in bezit te zijn van een Nederlands paspoort dat bij aankomst geldig is. Een visum is niet nodig. Als je niet de Nederlandse nationaliteit bezit, dan adviseren wij je om contact op te nemen met de ambassade om na te gaan welke documenten voor jou noodzakelijk zijn.

Auto huren in Bonaire ♥

Een auto huren tijdens jullie honeymoon? Bij veel automaatschappijen kun je een auto huren. Let op: je moet minimaal 23 jaar oud zijn en minimaal één jaar in het bezit zijn van een Nederlands rijbewijs.

Openingstijden in Bonaire ♥

De meeste banken op Bonaire zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 15:30. De meerderheid van de winkels op Bonaire zijn geopend van 08:00 – 18:00 uur. Houd er rekening mee dat ze hier tijdens de lunch van 12:00-14:00 uur gesloten zijn. Er zijn ook winkels die langer geopend zijn.

♥ To Do tijdens jullie huwelijksreis in Bonaire ♥

Sorobon

Hier kunnen jullie heerlijk windsurfen. Sorobon is de naam van het strand aan Lac Bay. Aan de baai liggen een hotel en twee surfscholen. Tijdens het surfen is de kans groot dat je met bijzondere dieren zwemt als roggen, murenen en schildpadden.

bonaire honeymoon goals

Flamingo Sanctuary

Flamingo Sanctuary ligt op de noorderlijke zijde van Bonaire bij het Gotomeer. Het is een van de vier plekken ter wereld waar de flamingo’s veilig  kunnen nestelen en broeden. De flamingo’s leven hier van kleine garnaaltjes en algen.

Flamingo fun

1.000 Steps Beach

Heerlijk tot rust komen bij een rustig stuk strand? 1.000 Steps Beach is het ideale strand hiervoor. Het is een mooie plek om een wandeling te maken met je geliefde langs de kust van Bonaire. De trap die naar het strand gaat bestaat uit 67 treden, dus trek sportieve schoenen aan.

1.000 steps beach bonaire

Donkey Sanctuary

Als je aan Bonaire denkt dan denk je niet gauw aan Ezels, althans wij niet. Maar het is echt waar, je hebt hier een boerderij met veel ezels. Hier heb je de mogelijkheid om de ezels te voeren en aaien. Je kunt de ezels vanuit de auto voeren.

Bonaire ezel

Bonaire National Marine Park

Bezoek dit prachtige beschermde onderwaterpark wat tevens het oudste zeereservaat ter wereld is! Een hele mooie duiklocatie om nooit te vergeten! Hier zwem je letterlijk in een groot aquarium.

bonaire onderwaterpark

♥ Meest gestelde vragen over Bonaire ♥

Hoelang is het vliegen naar Bonaire?
Een vlucht naar Bonaire duurt circa 9 uur vanaf Amsterdam Schiphol naar Flamingo International Airport.

Wat is het tijdsverschil met Nederland?
In de winterperiode is het in Bonaire 5 uur vroeger dan in Nederland en in de zomer 6 uur vroeger.

Wat zijn de officiële talen?
De officiële talen zijn Nederlands en Papiaments.

Wat is de gemiddelde temperatuur?
De gemiddelde temperatuur ligt het gehele jaar rond de 27,5 graden.

Vijf leuke weetjes over Bonaire 🙂

1. In Bonaire heb je geen stoplichten.

2. Het eiland is maar liefst vijf keer uitgeroepen tot de beste plek ter wereld om te leren windsurfen.

3. Bonaire is een prachtige plek om tot rust te komen.

4. In Bonaire heb je maar liefst 86 officiële duikplekken.

5. De kans is groot dat jullie hier flamingo’s tegenkomen, de flamingo’s zijn hier echt een symbool.

lol weetjes

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu