Huwelijksreis Brac ♥ Kroatië

Een romantische vakantie boeken binnen Europa wat nog uniek is? Brac heeft de mooistre stranden van Kroatië! En dit eiland kent geen massatoerisme zoals populaire bestemmingen als Zakynthos en Kreta. Geniet tijdens jullie romantische vakantie Brac van de Middeleeuwse historie en prachtige uitzichten. Voor welke koppels is het eiland Brac geschikt? Voor partners die alleen een mooi strand nodig hebben om gelukkig te zijn, partners die van historie en cultuur houden. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen zorgvuldig de beste huwelijksreis en romantische vakanties naar Brac op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo  hoeven jullie niet meer te zoeken want de beste romantische vakantie heeft team huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gevonden. Inspiratie opdoen voor jullie huwelijksreis? Bekijk dan ook onze pagina bestemmingen.

Korte informatie

Het eiland Brac behoort tot Kroatië. Met een lengte van 40 kilometer en breedte van 13 kilometer is dit eiland het grootste van de Dalmatische eilandengroep. Met uitgestrekte pijnboombossen en vele vruchten heeft dit eiland een prachtig natuur, een zeer unieke bestemming voor een vakantie dus!

Beste reistijd

Brac kent een mediterraan klimaat. De beste reistijd voor dit prachtig eiland van Kroatië zijn de volgende maanden; mei, juni, juli, augustus en september. Tijdens deze periode heeft het eiland een zeer aangename temperatuur en nihil neerslag.

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu