Huwelijksreis Canada

Ben je op zoek naar een huwelijksreis Canada? Stop met zoeken! Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de beste tips en tops voor je verzameld op deze pagina. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Rondreis Canada

Huwelijksreis Canada deals & inspiratie:

Huwelijksreis Canada ♥ Rondreis, Natuur, Avontuur..

Op zoek naar een huwelijksreis Canada? Het land heeft zo veel te bieden dat 90 procent van de vakantiegangers naar Canada een rondreis boeken. Rondreis Canada is een ideale huwelijksreis voor partners die houden van ‘natuurlijke, rust, avontuur.’ Ontdek bijvoorbeeld met de liefde van je leven de ongerepte natuur, een aantal van de miljoenen meren en prachtige watervallen. Inspiratie opdoen voor jullie huwelijksreis? Bekijk dan ook onze pagina: bestemmingen.

Algemene informatie

Canada is het op één na grootste land ter wereld en heeft 38 miljoen inwoners. Het land is maar liefst 242 maal groter dan Nederland en grenst aan Noord-Amerika. De officiële talen van Canada zijn Engels en Frans. De hoofdstad van Canada is Ottawa.

Beste reistijd

De beste reistijd voor Canada hangt af van de regio die jullie willen bezoeken, het land is mega groot. De beste reistijd is in het algemeen de zomermaanden juni, juli, augustus en september. In de voorjaar is het ideaal om wilde dieren te spotten. In de winter kunnen jullie gaan skiën, schaatsen of ijsberen zien. Bekijk voor de beste reisadvies naar Canada op: Nederlandwereldwijd.nl

Praktische informatie

Reisdocumenten

Voor een vakantie naar Canada dien je in het bezit te zijn van een geldig Nederlandse paspoort, een visum is verplicht. Als je niet de Nederlandse nationaliteit bezit dan raadplegen wij je om contact op te nemen met de ambassade om na te gaan welke documenten noodzakelijk zijn.

Geldzaken

De lokale munteenheid in Canada is de Canadese Dollar, afkorting is CAD. De valutakoers van CAD hangt sterk aan de koers van de Amerikaanse dollar.

Populaire gebieden in het oosten van Canada

De oostkust van Canada heeft een prachtig natuur en staat ook bekend om vele dieren zoals walvissen en papegaaiduikers. Boek tijdens jullie huwelijksreis een bootexcursies en spot deze dieren en vaar langs de grote ijsbergen. In het oosten van Canada staat bekend om zijn ongerepte natuur, met vele fjorden en natuurparken.

huwelijksreis Canada

Niagara Falls

Tijdens jullie huwelijksreis een van de grootste en bekendste watervallen ter wereld bezoeken? Niagara Falls is gelegen in het grensgebied met de Verenigde Staten en bestaat uit drie delen. De hoogste waterval is 99 meter hoog.

Huwelijksreis Canada

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu