Bekijk hier de laatste huwelijksreis Corfu deals

Corfu ♥ Natuur, zon, zee en strand!

Op huwelijksreis naar Corfu? Dit Griekse eiland staat bekend als een bergachtig eiland met groene landschappen, maar het eiland heeft veel meer te bieden! Wat dachten jullie van een frisse duik nemen? Porto Timoni is een droombestemming om te gaan snorkelen of duiken! Corfu is een prachtig eiland in Europa voor een huwelijksreis! Dagelijks surfen wij tientallen websites af en plaatsen alleen de allerbeste huwelijksreis deals op onze website. Zo hoeven jullie niet meer te zoeken naar de beste deal want deze heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden. Een andere maand op huwelijksreis? Bekijk dan onze pagina: bestemmingen.

Korte informatie:

Corfu ook bekend als Korfoe is een Griekse eiland in de Ionische Zee en behoort samen met o.a. Zakynthos en Kefalonia tot de eilanden van de Ionische Zee in Griekenland. Het eiland Corfu telt ruim 113.000 inwoners en heeft een oppervlakte van maar 593 km². Dit eiland telt maar liefst drie miljoen olijfbomen.

Beste reistijd

Corfu heeft een Mediterraanse klimaat. De beste reistijd voor een huwelijksreis naar Corfu zijn de maanden: juni, juli, augustus en september voor een heerlijk strand en zonvakantie! Voor de beste reisadvies naar Corfu bekijk de website van de overheid Nederlandwereldwijd.nl

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu