Op zoek naar een huwelijksreis Corfu? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:
Corfu uitgelichte foto

Huwelijksreizen Corfu

Ikos Dassia *****

Een huwelijksreis in stijl? Het Ilkos Dassia op Corfu staat voor een top luxe. Dit hotel in de plaats Dassia ligt pal aan het strand en beschik over vele faciliteiten voor jong en oud, een ruime keuze aan restaurants en stijlvol ingerichte kamers. Dit is een top en luxe hotel voor een huwelijksreis op het eiland Corfu

  • Pal aan een heerlijk zandstrand
  • Eropuit in je eigen huurauto
  • Only adult

huwelijksreis Corfu

Op huwelijksreis naar Corfu? Dit Griekse eiland staat bekend als een bergachtig eiland met groene landschappen, maar het eiland heeft veel meer te bieden! Wat dachten jullie van een frisse duik nemen? Porto Timoni is een droombestemming om te gaan snorkelen of duiken! Corfu is een prachtig eiland in Europa voor een huwelijksreis! Dagelijks surfen wij tientallen websites af en plaatsen alleen de allerbeste huwelijksreis deals op onze website. Zo hoeven jullie niet meer te zoeken naar de beste deal want deze heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden. Een andere maand op huwelijksreis? Bekijk dan onze pagina: bestemmingen.

Korte informatie over Corfu

Corfu ook bekend als Korfoe is een Griekse eiland in de Ionische Zee en behoort samen met o.a. Zakynthos en Kefalonia tot de eilanden van de Ionische Zee in Griekenland. Het eiland Corfu telt ruim 113.000 inwoners en heeft een oppervlakte van maar 593 km². Dit eiland telt maar liefst drie miljoen olijfbomen.

Beste reistijd voor Corfu

Corfu heeft een Mediterraanse klimaat. De beste reistijd voor een huwelijksreis naar Corfu zijn de maanden: junijuliaugustus en september voor een heerlijk strand en zonvakantie! Voor de beste reisadvies naar Corfu bekijk de website van de overheid Nederlandwereldwijd.nl