Op zoek naar een huwelijksreis Cuba? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:

Huwelijksreizen Cuba:

Royalton Hicacos ****

Bij dit luxe hotel Royalton Hicacos in het Cubaanse Varadero heeft jullie huwelijksreis een relaxte sfeer. Hier nemen ze all-inclusive heel serieus: Cuba libres ‘round the clock’, salsalessen, maar liefst vijf restaurants, whirlpool, bootduiken.. en veel meer leuke dingen! Hier willen jullie tijdens de huwelijksreis eigenlijk helemaal niet de hotelpoort uit, hoe vet!

  • Perfect voor duikers
  • Minimumleeftijd 18 jaar
  • Ideale luxe
Melia Varadero ****

Een huwelijksreis Cuba heerlijk aan het fijne zandstrand? Dan is Melia Varadero een ideale hotel voor jullie honeymoon. Bovendien verblijven jullie hier op basis van all-inclusive met maar liefst 6 restaurants, vandaag steak en morgen Japans? Het is hier allemaal mogelijk

  • Pal aan het strand
  • Golfbaan op loopafstand
  • 6 restaurants

huwelijksreis Cuba

Cuba is niet zomaar een romantische bestemming voor je huwelijksreis maar ook een zeer interessante bestemming. Want de basisingrediënten van Cuba zijn zon, zee, strand en cultuur. Op Cuba is het altijd feest! Heerlijk livemuziek, salsa dansen, heerlijke cocktails, kleurrijke klassieke auto’s. Muziek en dans zijn een belangrijke deel van de cultuur op het eiland. Veel muziekstijlen van Cuba is een mix van internationale invloeden Bezoek samen de straten van Havana, het voelt alsof jullie terug in de tijd zijn gegaan. Een huwelijksreis van oldtimers, gekleurde huizen en gezellige cafés. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en plaatsen alleen de allerbeste huwelijksreis deals Cuba op onze website. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste deal want die heeft het team van huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Korte informatie over Cuba

Het land Cuba ligt in de Caraïben en is tevens ook het grootste eiland van de Caraïben. Met ruim 5700 kilometer aan stranden is het een zeer gewilde vakantiebestemming. De hoofdstad is Havana. Cuba heeft ruim 11,35 miljoen inwoners, waarvan ruim 2,5 miljoen in de hoofdstad Havana.

Beste reistijd voor Cuba

De beste reistijd voor Cuba kan je opdelen in twee seizoenen. Het droge seizoen, ideaal voor een huwelijksreis, van novemberdecemberjanuarifebruarimaart en april. De prijzen liggen dan wel hoger omdat het hoogseizoen is, maar je krijgt hier wel heerlijk weer waar jullie ultiem kunnen genieten van jullie huwelijksreis. Regenseizoen in Bali begint in de maand van mei tot oktober. Het is vaak goedkoper om in het regenseizoen te reizen maar niet geschikt voor een huwelijksreis.

Praktische informatie:

Grensdocumenten

Voor een huwelijksreis naar Cuba heb je een geldig Nederlands paspoort nodig dat tot minstens zes maanden na terugkomst geldig is. Daarnaast hebben jullie ook visum nodig. Als jullie niet de Nederlandse nationaliteit bezitten, dan adviseren wij je om contact op te nemen met de ambassade om na te gaan welke documenten voor jullie noodzakelijk zijn.

Geldzaken

De munteenheid in Cuba is de Peso Convertible (CUC). Let op: CUC is alleen op Cuba aan te schaffen en terug te wisselen! Jullie huwelijksreis naar Cuba betekent terug gaan in de tijd, hier kunnen jullie geen gebruik maken van bankpassen, het gebruik van een creditcard is beperkt.

bezienswaardigheden Cuba

Salsa dansen

Leer de passie van de Cubaanse Salsa! De Cubanen geloven heilig dat Salsa uit Cuba komt. Hoe leuk zou het zijn als jullie de Cubaanse salsa kan leren dansen in hartje Cuba? Een gemiddelde les duurt ongeveer anderhalve uur en kost 10 euro per persoon.

Duiken of Snorkelen in Cuba

Wist je dat Cuba een van de mooiste onderwaterwereld heeft die je kan wensen. Hier liggen verschillende koraalriffen vlak voor de kust, hier kunnen jullie geweldig duiken of snorkelen!

Cubaanse sigaren

Het klassieke eiland Cuba heeft vele bezienswaardigheden. Typisch Cubaans zijn uiteraard Salsa, Rum en oude auto’s. Maar de wereldberoemde sigaren daar staat Cuba het meest bekend om! Vanaf zestienjarige leeftijd mag je sigaren kopen. Tip: Als je sigaren wilt kopen, koop dan een sigaar bij de tabaksplantages of bij restaurants langs de weg en niet op straat.