Op zoek naar een huwelijksreis Curacao? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:
Huwelijksreis Curacao

Huwelijksreizen Curacao:

Fly & Go The Beach House

Een avontuurlijke huwelijksreis Curacao boeken? Caribische summer feelings krijg je wel in dit luxe, comfortabele appartementencomplex. Maar dan nog leuker: met een huurauto inclusief voor een uitstekende prijs! Verblijf tijdens jullie huwelijksreis in The Beach House aan Mambo Beach. Bovendien hebben jullie een eigen keuken, maar waarom niet elke avond een restaurant verkennen? Lets Fly &  Go!

  • Direct gelegen aan Mambo Beach
  • Inclusief huurauto
  • Voor echte levensgenieters!
Avila Beach Hotel *****

Een avontuurlijke huwelijksreis Curacao boeken? Caribische summer feelings krijg je wel in dit luxe, comfortabele appartementencomplex. Maar dan nog leuker: met een huurauto inclusief voor een uitstekende prijs! Verblijf tijdens jullie huwelijksreis in The Beach House aan Mambo Beach. Bovendien hebben jullie een eigen keuken, maar waarom niet elke avond een restaurant verkennen? Lets Fly &  Go!

  • Cocktails aan infinity pool
  • Witte zandstand
  • Snorkelen over het mooie huisrif

huwelijksreis Curacao

Op zoek naar een huwelijksreis Curacoa? Hier vind je prachtige baaien met witte zandstranden waar jullie kunnen zwemmen, duiken en surfen. Bovendien praten ze hier gewoon Nederlands, dus lekker makkelijk en vertrouwd op honeymoon. Willen jullie onbezorgd genieten? Boek dan een all-inclusieve huwelijksreis. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en plaatsen alleen de beste huwelijksreis deals Curacao op deze pagina. Zo hoeven jullie niet meer verder te zoeken want de beste deal heeft team huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gevonden.

Korte informatie over Curacao

Curacao heeft ongeveer 160.000 inwoners, de hoofdstad is Willemstad. Wist je dat Nederlands voor een lange periode de enige officiële taal was van Curacao? Maar sinds 2007 is hier verandering in gekomen. De officiële talen zijn nu Papiaments en Nederlands. Vroeger was Curacao een kolonie van Nederland, maar nu is het eiland een onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden.

Beste reistijd voor Curacao

De gemiddelde temperatuur op Curacao ligt het hele jaar rond de 30 graden. Curacao ligt dichtbij de evenaar en is hierdoor het hele jaar een uitstekende vakantiebestemming. Bovendien is het wel fijn als het tijdens een huwelijksreis niet regent. De periode met minste neerslag zijn de maanden: maartaprilmei, en juni. In deze periode regent het gemiddeld drie dagen per maand. De periode waar de meeste neerslag valt zijn de maanden: november en december. Dan is de kans op neerslag groot met gemiddeld 10 tot 12 dagen regen per maand. Bekijk voor reisadvies naar Curacao op de website nederlandwereldwijd.nl

praktische informatie

Grensdocumenten

Voor je huwelijksreis naar Curacao heb je een geldig Nederlands paspoort nodig dat het gehele verblijf geldig is. Bezit je niet de Nederlandse nationaliteit? Dan adviseren wij je om contact op te nemen met de ambassade om na te gaan welke documenten voor jou noodzakelijk zijn.

Geldzaken

De munteenheid is de Antilliaanse gulden. Vrijwel overal worden pinpassen (zowel creditcards als bankpassen) geaccepteerd.  Het is nog niet mogelijk om contactloos te betalen in Curacao, houd hier rekening mee!

bezienswaardigheden Curacao

De kleurrijke hoofdstad Willemstad

Aan het water in de hoofdstad Willemstad bevindt zich de Handelskade. Hier kunnen jullie genieten van een verfrissend drankje op één van de terrassen. De kleurrijke Handelskade is zeer kenmerkend voor het eiland, ook staat de Willemstad op de werelderfgoedlijst van Unesco.

Bezoek klein Curacao!

Klein Curacao is een onbewoond eiland met witte zandstrand en kristalheldere blauwe zee. De oppervlakte is ook maar 2 km2 vandaar ook ‘’klein Curacao’’. Een boottocht is ongeveer €90,- p.p.

Bon Bini Beach..

Cas Albo Beach beter bekend als Bon Bini Beach met een wit zandstrand. Geschikt voor zwemmers, snorkelaars en duikers.