Huwelijksreis Curacao

Ben je op zoek naar een huwelijksreis Curacao? Stop met zoeken! Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste tips en tops op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden.

Huwelijksreis Curacao deals & inspiratie:

Huwelijksreis Curacao

Op zoek naar een huwelijksreis Curacoa? Hier vind je prachtige baaien met witte zandstranden waar jullie kunnen zwemmen, duiken en surfen. Bovendien praten ze hier gewoon Nederlands, dus lekker makkelijk en vertrouwd op honeymoon. Willen jullie onbezorgd genieten? Boek dan een all-inclusieve huwelijksreis. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en plaatsen alleen de beste huwelijksreis deals Curacao op deze pagina. Zo hoeven jullie niet meer verder te zoeken want de beste deal heeft team huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gevonden.

Algemene informatie Curacao

Curacao heeft ongeveer 160.000 inwoners, de hoofdstad is Willemstad. Wist je dat Nederlands voor een lange periode de enige officiële taal was van Curacao? Maar sinds 2007 is hier verandering in gekomen. De officiële talen zijn nu Papiaments en Nederlands. Vroeger was Curacao een kolonie van Nederland, maar nu is het eiland een onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden.

De beste reistijd

De gemiddelde temperatuur op Curacao ligt het hele jaar rond de 30 graden. Curacao ligt dichtbij de evenaar en is hierdoor het hele jaar een uitstekende vakantiebestemming. Bovendien is het wel fijn als het tijdens een huwelijksreis niet regent. De periode met minste neerslag zijn de maanden: maart, april, mei, en juni. In deze periode regent het gemiddeld drie dagen per maand. De periode waar de meeste neerslag valt zijn de maanden: november en december. Dan is de kans op neerslag groot met gemiddeld 10 tot 12 dagen regen per maand. Bekijk voor reisadvies naar Curacao op de website nederlandwereldwijd.nl

Praktische informatie

Grensdocumenten

Voor je huwelijksreis naar Curacao heb je een geldig Nederlands paspoort nodig dat het gehele verblijf geldig is. Bezit je niet de Nederlandse nationaliteit? Dan adviseren wij je om contact op te nemen met de ambassade om na te gaan welke documenten voor jou noodzakelijk zijn.

Geldzaken

De munteenheid is de Antilliaanse gulden. Vrijwel overal worden pinpassen (zowel creditcards als bankpassen) geaccepteerd.  Het is nog niet mogelijk om contactloos te betalen in Curacao, houd hier rekening mee!

♥ To Do tijdens jullie huwelijksreis Curacao ♥

De kleurrijke hoofdstad Willemstad

Aan het water in de hoofdstad Willemstad bevindt zich de Handelskade. Hier kunnen jullie genieten van een verfrissend drankje op één van de terrassen. De kleurrijke Handelskade is zeer kenmerkend voor het eiland, ook staat de Willemstad op de wereldergoedlijst van Unesco.

curacao honeymoon goals

Bezoek klein Curacao!

Klein Curacao is een onbewoond eiland met witte zandstrand en kristalheldere blauwe zee. De oppervlakte is ook maar 2 km2 vandaar ook ‘’klein Curacao’’. Een boottocht is ongeveer €90,- p.p.

Mooiste stranden van Curacao

Bon Bini Beach..

Cas Albo Beach beter bekend als Bon Bini Beach met een wit zandstrand. Geschikt voor zwemmers, snorkelaars en duikers.

curacao duiken

Varkens spotten op strand

Je leest het goed! Zwemmen met varkens op Curaçao is mogelijk op Playa Porto Marie. Op dit strand leven twee varkens. Houd er wel rekening mee dat voeren of aanraken verboden is. Op de Bahama’s kunnen jullie wel dichter in de buurt komen.

varken zee

Meest gestelde vragen over Curacao

Hoe lang is het vliegen naar Curacao?
De gemiddelde vliegtijd van Amsterdam Schiphol naar vliegveld Hato in Curacao duurt gemiddeld 9 uur en 30 minuten.

Wat is het tijdverschil met Nederland?
Tijdens de zomerperiode in Nederland is het op Curacao 6 uur vroeger en in de winterperiode 5 uur vroeger als Nederland.

Populaire huwelijksreizen Curacao

1. Baoase Luxury Resort *****

Er is een luxe, super-de-luxe en super-de-super-de-luxe. In deze laatste categorie valt dit luxe hotel: Baoase Luxury Resort met 5-sterren op Curacao. Het privéstrand ligt voor de deur en maakt de chef-kok het diner tot een culinair feestje. De lastigste beslissing is of jullie in een suite of villa willen logeren tijdens jullie huwelijksreis. De suite heeft een prachtig zeezicht en eigen infinity pool. En de villa heeft een prachtig uitzicht op zee en heb je direct toegang tot het privé zwembad. Allemaal ultramodern en met een Balinese Touch. Hoe romantisch is dat!

2. Fly & Go The Beach House

Een avontuurlijke huwelijksreis Curacao boeken? Caribische summer feelings krijg je wel in dit luxe, comfortabele appartementencomplex. Maar dan nog leuker: met een huurauto inclusief voor een uitstekende prijs! Verblijf tijdens jullie huwelijksreis in The Beach House aan Mambo Beach. Bovendien hebben jullie een eigen keuken, maar waarom niet elke avond een restaurant verkennen? Lets Fly &  Go!

Avila Beach Hotel *****

Een huwelijksreis Curacao aan de prachtige baaien in de levendige wijk Pietermaai. Op zoek naar een vetrouwd hotel? Het hotel is al 71 jaar een begrip op Curacao! Hier zon je met de liefde van je leven op een privé-strand en ontdek je snorkelend het mooie huisrif. Bovendien vind je producten van Rituals in de luxe badkamer en zijn er kamers met een prachtig zeezicht. Puur genieten dus!

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu