Huwelijksreis Dubai ♥ Luxe vakantie

Home > Dubai

Op huwelijksreis naar Dubai? Deze superluxe wereldstad heeft alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijke huwelijksreis! Bezoek met de liefde van je leven de Dubai Fountain, Dubai Aquarium of een woestijnsafari. In Dubai is alles mogelijk. Bekijk de beste huwelijksreis Dubai aanbiedingen gemakkelijk op deze pagina.

honeymoon dubai

Bekijk hier de laatste huwelijksreis Dubai deals

Huwelijksreis Dubai ♥ Romantische Luxe vakantie

Dubai is een luxe wereldstad gelegen in de Verenigde Arabische Emiraten. Bij een huwelijksreis naar dit land draait het om luxe auto’s, parelwitte stranden, fantastische architectuur en een overvloed aan luxe hotels. Tijdens jullie huwelijksreis naar Dubai zijn er vele leuke activiteiten om nooit te vergeten zoals skiën in het Ski Dubai Park of met een buggy door de woestijn crossen en nog veel meer unieke activiteiten!

Algemene informatie

Dubai is een stad gelegen in het Midden-Oosten en behoort tot een van de zeven emiraten van de Verenigde Arabische Emiraten. Er wonen ruim 3,3 miljoen mensen. Net zoals Abu Dhabi is Dubai ook rijk geworden door de olie. In Dubai is men aan het einde van de jaren ’90 begonnen met het investeren in de toerismeindustrie. Dit heeft er voor gezorgd dat de stad is omgetoverd tot een wereld van luxe waar je je nooit zult vervelen.

De beste reistijd

Het klimaat in Dubai wordt gekenmerkt door een continue warmte. De gemiddelde temperatuur ligt er gemiddeld rond de 27 graden Celsius. De beste reistijd voor Dubai zijn de maanden november, december, januari, februarimaart en april. Deze maanden zijn geschikt voor een strandvakantie in Dubai. Bekijk voor reisadvies op de website nederlandwereldwijd.nl.

Praktische informatie

Grensdocumenten

Voor een bezoek aan Dubai heb je een geldig Nederlands paspoort nodig dat tot minstens 6 maanden geldig is na terugkomst. Bezit je niet de Nederlandse nationaliteit? Dan adviseren wij je om contact op te nemen met de ambassade om na te gaan welke documenten noodzakelijk zijn.

Geldzaken

De munteenheid in Dubai is de Dirham. Creditcard en betaalpassen kunnen jullie vrijwel overal gebruiken. Een creditcard is standaard ingesteld als wereldpas. Wij raadplegen om de betaalpas in te stellen naar een wereldpas zodat jullie hier eventueel gebruik kunnen maken in Dubai.

♥ To Do tijdens jullie huwelijksreis in Dubai ♥

Burj Khalifa

Een bezoek aan Dubai is incompleet zonder een bezoek aan de hoogste toren van de wereld, de Burj Khalifa. Op een hoogte van maar liefst 452 meter is er een waanzinnig 360 graden panoramisch uitzicht over Dubai. De totale kosten van de bouw van de Burj Khalifa bedroegen ongeveer 1,3 miljard euro, gelukkig kost de entree maar €24,80!

Bezoek Dubai Fountain

Meteen naast de Burj Khalifa ligt de Dubai Dubai Fountain. Iedere avond vanaf 18:00 uur is er ieder half uur een schitterende show te bewonderen. De fonteinen vormen met een afmeting van maar liefst 275 meter de grootste fonteinenshow ter wereld! Onderdeel van de show is een enorme knal waarbij het water 150 meter de hoogte in schiet. En dit alles onder het genot van muziek. Een perfecte afsluiting voor een huwelijksreis ♥.

dubai Fountain

Dubai Mall

Neem een bezoekje aan Dubai Mall. Dit winkelcentrum is officieel het grootste winkelcentrum van de wereld. Hier zijn ruim 1200 winkels en vind je peperdure winkels.

Dubai Aquarium

Het grootste aquarium van de wereld kun je gratis bezoeken. Dubai Aquarium is gelegen in Dubai Mall op de begane grond van het grootse winkelcentrum van de wereld. Achter het aquarium ligt  de Underwater Zoo hier heb je wel entree tikcets voor nodig. In het winkelcentrum Dubai Mall heb je ook een prachtige waterval van wel drie verdiepingen hoog.

Woestijnsafari

Dubai is omsingeld door een schitterend woestijnlandschap. Op zoek naar spanning tijdens jullie huwelijksreis? Huur een 4×4 of een Buggy en ga zelf crossen door het zand. Een tip: zorg ervoor dat je hier in de avond bent en maak het spectaculaire zonsondergang mee.

dubai woestijn

Populaire huwelijksreizen Dubai

1. Combinatiereis Dubai & Malediven

Twijfelen jullie tussen Dubai en Malediven? Dan is deze combinatiereis de beste optie. Een heerlijke combinatiereis voor jullie huwelijksreis! Maak met de liefde van je leven een rondreis Dubai en geniet van de luxe leven. En heerlijk zwemmen in Malediven? Hoe vet is dat! De eerste twee nachten verblijven jullie in Dubai, één van de zeven Verenigde Arabische Emiraten. Maak een helikoptervlucht, ballonvaart, of ga race op een jetski. Vervolgens reizen jullie door naar één van de paradijselijke eilandjes van de Malediven. Nieuwsgierig welke hotel jullie gaan verblijven tijdens jullie huwelijksreis? Bekijk deze combinatiereis.

2. Atlantis The Palm

Een luxe huwelijksreis in Dubai op het wereldberoemde palmeiland? Dit luxe hotel kijkt uit over de skyline van Dubai. Maar liefst met 5 sterren en daarbovenop als Deluxe bestempeld! Niets is het personeel van dit luxe hotel ook te veel. Zodra jullie aankomen op het eiland in de vorm van een palmboom, begint een over-the-top huwelijksreis. Met luxueuze ingerichte kamers, bubbel in de jacuzzi en doe de Leap of Faith in waterpark Aquaventure. Bovendien heeft dit luxe hotel maar liefst 16 restaurants.

Meest gestelde vragen over Dubai

Hoelang is het vliegen naar Dubai?
De gemiddelde vliegtijd van Amsterdam Schiphol naar DWC (Dubai International Airport) duurt circa 6 uur en 30 minuten.

Wat is het tijdverschil met Nederland?
Tijdens de zomerperiode van Nederland is het in Dubai 2 uur later en in de winterperiode 3 uur later dan in Nederland.

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu