Op zoek naar een huwelijksreis Formentera? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:
huwelijksreis formentera

Huwelijksreizen Formentera

Riu La Mola ****

Voor koppels die echt toe zijn aan rust zijn bij RIU La Mola bij het juiste adres! La Mola ligt aan het fijne strand van Playa Migjorn. De moderne stijl past helemaal bij de relaxte sfeer van Formentera. Tip: boek een massage in het spacentrum. Goed om te weten: Dit hotel beschikt over bungalows en ruime kamers.

  • Modern en relaxed hotel
  • Uitstekende keuken, RIU style
  • Parelwit zandstrand voor de deur

huwelijksreis Formentera

Op zoek naar een huwelijksreis op een eiland van Spanje? Het eiland Formentera is een broertje van het eiland Ibiza maar in tegendeel is dit eiland veel rustiger. Koppels die houden van rust, cultuur, zon, zee en strand is dit een zeer fijne bestemming. Het eiland Formentera beschikt over witte stranden, gezellige terrassen, sfeervolle dorpen en bijzondere bezienswaardigheden! Een huwelijksreis om te relaxten of om nieuwe plekken te ontdekken? Dan is dit eiland het Walhalla voor jullie huwelijksreis! Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen zorgvuldig de beste huwelijksreis deal en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie niet meer verder te zoeken naar de beste deal want deze heeft team huwelijksreisdeals al voor jullie gevonden.

Korte informatie

Formentera is het kleinste bewoonde eiland van de Spaanse eilandengroep Balearen. Dit eiland ligt ongeveer op 7 kilometer van het populaire eiland Ibiza. Met ruim 13.000 inwoners en een oppervlakte van 83 km² is het eiland Formentera kleiner als de stad Eindhoven!

Beste reistijd

De beste reistijd voor een huwelijksreis naar Formentera zijn de maanden: meijunijuliaugustus en september ideaal voor een zonnige vakantie. De hoogste gemiddelde temperatuur Celsius op Formentera is in de maand juli en augustus. Bekijk voor de beste reisadvies op de website van de overheid: www.nederlandwereldwijd.nl