Huwelijksreis Gambia ♥ Afrika

Een romantische vakantie of huwelijksreis naar Gambia? Het kleinste land van Afrika heeft vele prachtige accommodaties, stranden, en een kleurrijke natuur waar jullie avontuurlijk wild kunnen spotten! Wist je dat vliegen naar Gambia v.a. Amsterdam Schiphol maar 6 uur vliegen is? Met een aangename klimaat is Gambia een ideale huwelijksreis bestemming voor koppels die houden van zon, strand, cultuur, historie en actieve zoals excursies die jullie kunnen doen! Team huwelijksreisdeals.nl verzameld dagelijks de beste huwelijksreis Gambia deals op deze pagina! Zo hoeven jullie niet meer verder te zoeken de beste deals heeft team huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gevonden!

Korte informatie

Het kleinste land van Afrika grenst aan de Atlantische Oceaan en Sengal. Qua oppervlakte heeft Gambia een lengte van 250 kilometer en is maar tientallen kilometers breed. Bijna iedereen van de bevolking spreekt goed Engels in Gambia, het land telt ruim 1,8 miljoen inwoners waarvan ongeveer 90 procent van de bevolking islamitisch is.

Beste reistijd

De beste reistijd voor een huwelijksreis Gambia zijn de maanden: november, december, januari, februari, maart en april. Met een gemiddelde temperatuur van 30°C en 32°C. Gambia kent ook een natte seizoen, dit is in de periode van juni tot oktober. Bekijk voor de beste reisadvies naar Gambia op de website van de Nederlandse overheid : Nederlandwereldwijd.nl

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu