Op zoek naar een huwelijksreis Gambia? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:
huwelijksreis gambia

Huwelijksreizen Gambia

alimba Beach Resort *****

Kom volledig tot rust in het prachtige Only Adult Hotel Kalimba Beach Resort. Het resort heeft in 2019 haar deuren geopend en ligt direct aan het prachtige zandstrand. Ideaal voor een huwelijksreis! Goed om te weten: hier verblijf je op basis van all inclusive.

  • Direct aan het zandstrand
  • Only Adult: min. leeftijd 16 jaar
  • Moderne kamers met Afrikaanse touch

huwelijksreis Gambia

Een romantische vakantie of huwelijksreis naar Gambia? Het kleinste land van Afrika heeft vele prachtige accommodaties, stranden, en een kleurrijke natuur waar jullie avontuurlijk wild kunnen spotten! Wist je dat vliegen naar Gambia v.a. Amsterdam Schiphol maar 6 uur vliegen is? Met een aangename klimaat is Gambia een ideale huwelijksreis bestemming voor koppels die houden van zon, strand, cultuur, historie en actieve zoals excursies die jullie kunnen doen! Team huwelijksreisdeals.nl verzameld dagelijks de beste huwelijksreis Gambia deals op deze pagina! Zo hoeven jullie niet meer verder te zoeken de beste deals heeft team huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gevonden!

Korte informatie

Het kleinste land van Afrika grenst aan de Atlantische Oceaan en Sengal. Qua oppervlakte heeft Gambia een lengte van 250 kilometer en is maar tientallen kilometers breed. Bijna iedereen van de bevolking spreekt goed Engels in Gambia, het land telt ruim 1,8 miljoen inwoners waarvan ongeveer 90 procent van de bevolking islamitisch is.

Beste reistijd

De beste reistijd voor een huwelijksreis in Gambia zijn de maanden: novemberdecemberjanuarifebruarimaart en april. Met een gemiddelde temperatuur van 30°C en 32°C. Gambia kent ook een natte seizoen, dit is in de periode van juni tot oktober. Bekijk voor de beste reisadvies naar Gambia op de website van de Nederlandse overheid : Nederlandwereldwijd.nl