Bekijk hier de nieuwste huwelijksreis Gran Canaria deals

Huwelijksreis Gran Canaria ♥ Spanje

Op zoek naar een huwelijksreis in Europa? Het Spaanse eiland Gran Canaria heeft alle ingrediënten in huis om jullie een onvergetelijke huwelijksreis te bezorgen. Met zijn prachtige ongerepte natuur, goudgele lange stranden, zee en natuurlijk zon! Hier regent het gemiddeld maar drie keer per jaar! Op Gran Canaria kunnen jullie ook verschillende watersporten uitoefenen zoals o.a. duiken en surfen maar ook zeilen. Het eiland is even groot als provincie de Utrecht, dus jullie kunnen tijdens jullie huwelijksreis ook op excursies om zoveel mogelijk van het eiland te ontdekken. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en plaatsen alleen de allerbeste huwelijksreis Gran Canaria op onze website. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste deal want die heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden!

Korte informatie

Het Spaanse eiland Gran Canaria ligt in de Canarische archipel in de Atlantische Oceaan, met ruim 800.000 bewoners is het ook een van de dichtsbewoonde eiland van de archipel (eilandgroepen). De hoofdstad van het eiland is Las Palmas. Waarom Gran Canaria een ideale huwelijksreis bestemming is? Het eiland heeft ruim 160 stranden en is ongeveer even groot als provincie Utrecht. Het binnenland van het eiland heeft prachtige natuur met vele leuke bezienswaardigheden zoals o.a. Palmitos Parque. Dit is een park met 1500 soorten vogels, vlindertuinen en heeft een zeeaquarium. Bezoek ook Cactualdea,  een park met duizenden cactussen uit verschillende landen!

Beste reistijd

Op huwelijksreis wil je dat het weer goed is, daarom is het ook handig om te weten wanneer jullie het beste kunnen reizen naar Gran Canaria. De temperatuur is altijd aangenaam in Gran Canaria, gemiddeld regent het maar drie dagen per jaar. In de maand augustus begint de vakantie in Spanje en dan kan het extreem druk worden. Voor een huwelijksreis is dit eiland ideaal om te bezoeken in de maanden mei, juni en september. Bekijk voor een uitgebreider reisadvies naar Gran Canaria de websiteNederlandwereldwijd.nl

Populaire badplaatsen op Gran Canaria

Playa del Inglés

Dit is de bekendste badplaats van het eiland Gran Canaria. Playa del Inglés heeft brede zandstranden en een sfeervolle nachtleven. Er zijn drie winkelcentra, een mix van uitgaan en winkelen.

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu