Op zoek naar een huwelijksreis Ibiza? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:

Huwelijksreizen Ibiza

illa S’ Argamassa met Privé zwembad

Midden in de pijnboombossen ligt Boheemse Park Villa S’Argamassa. Hier geniet je tijdens je huwelijksreis Ibiza in een villa met privé zwembad. Door de ruime opzet heb je veel privacy en kan je in alle rust genieten van het zwembad dat bij de villa hoort.

  • Luxe villa’s
  • Inclusief vliegtickets, huurauto en verblijf
  • Op loopafstand van het strand

huwelijksreis Ibiza

Ibiza is een ideale plek voor een huwelijksreis. Het eiland heeft prachtige natuur en tropische stranden. Wist je bijvoorbeeld dat Ibiza bekend staat als het eiland met de mooiste zonsondergang op aarde? Genieten van zon, zee en strand en de dag afsluiten met een goed feest?  Hier is alles mogelijk! Bovendien is all inclusive Ibiza ideaal voor een huwelijksreis! Of liever puur luxe? Bekijk dan alle swim up kamers Ibiza. Dagelijks surfen wij tientallen websites om de beste huwelijksreisdeals naar Ibiza te vinden en plaatsen dit direct op onze website. Zo hoeven jullie niet meer te zoeken naar de beste huwelijksreis Ibiza want dat heeft team Huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gedaan!

Korte informatie

Ibiza is een eiland dat hoort bij het land Spanje en is 2,5 keer groter dan Amsterdam. De inwoners van Ibiza spreken Catalaans. Het eiland is een zeer populaire bestemming onder jongeren. Jaarlijks komen wereldberoemde dj’s naar Ibiza, hier kun je dan ook feesten tot in de vroege uurtjes! Maar het eiland heeft veel meer te bieden, Ibiza heeft ook een rustige kant en is zeer geliefd bij yogabeoefenaars en wandelaars.

Beste reistijd

De beste reistijd voor Ibiza is van mei tot en met augustus, in deze periode is er  een aangename temperatuur en weinig neerslag. In de maand juli valt de minste neerslag. In de maand oktober en november valt de meeste neerslag. Een vakantie in deze periode is daarom over het algemeen goedkoper. Bekijk voor reisadvies op de website nederlandwereldwijd.nl

To do list op Ibiza

Cala d’Hort

Bezoek in het zuidwesten van Ibiza het populaire baai Cala d’Hort. Vanaf dit uitstekende strand hebben jullie uitzicht op de bekende rots Es Vedra, die uit de steekt.

Huur een auto!

Ga op avontuur tijdens jullie huwelijksreis. Ibiza is een geweldig eiland om per auto of scooter te ontdekken. Op jullie eigen tempo en vrijheid kunnen jullie de mooiste stranden, hippiemarkten en dorpen verkennen. Wandel een stuk en strijk daarna ergens neer voor een lekkere maaltijd.