Huwelijksreis Ibiza

Home > Ibiza

Op huwelijksreis naar Ibiza? Een honeymoon vol met party’s of liever de rust en ongerepte natuur opzoeken? Hier is het allemaal mogelijk! Bekijk de beste huwelijksreis deals Ibiza gemakkelijk op huwelijksreisdeals.nl

Ibiza Huwelijksreis

Bekijk hier de laatste huwelijksreis Ibiza deals

Huwelijksreis Ibiza ♥ Party’s, zon, zee en strand 

Ibiza is een ideale plek voor een huwelijksreis. Het eiland heeft prachtige natuur en tropische stranden. Wist je bijvoorbeeld dat Ibiza bekend staat als het eiland met de mooiste zonsondergang op aarde? Genieten van zon, zee en strand en de dag afsluiten met een goed feest?  Hier is alles mogelijk! Dagelijks surfen wij tientallen websites om de beste huwelijksreisdeals naar Ibiza te vinden en plaatsen dit direct op onze website. Zo hoeven jullie niet meer te zoeken naar de beste huwelijksreis Ibiza want dat heeft team Huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gedaan!

Algemene informatie

Ibiza is een eiland dat hoort bij het land Spanje en is 2,5 keer groter dan Amsterdam. De inwoners van Ibiza spreken Catalaans. Het eiland is een zeer populaire bestemming onder jongeren. Jaarlijks komen wereldberoemde dj’s naar Ibiza, hier kun je dan ook feesten tot in de vroege uurtjes! Maar het eiland heeft veel meer te bieden, Ibiza heeft ook een rustige kant en is zeer geliefd bij yogabeofenaars en wandelaars.

Beste reistijd

De beste reistijd voor Ibiza is van mei tot en met augustus, in deze periode is er  een aangename temperatuur en weinig neerslag. In de maand juli valt de minste neerslag. In de maand oktober en november valt de meeste neerslag. Een vakantie in deze periode is daarom over het algemeen goedkoper. Bekijk voor reisadvies op de website nederlandwereldwijd.nl

♥ To Do tijdens jullie huwelijksreis in Ibiza

Cala d’Hort

Bezoek in het zuidwesten van Ibiza het populaire baai Cala d’Hort. Vanaf dit uitstekende strand hebben jullie uitzicht op de bekende rots Es Vedra, die uit de steekt.

Cala d’Hort

Huur een auto!

Ga op avontuur tijdens jullie huwelijksreis. Ibiza is een geweldig eiland om per auto of scooter te ontdekken. Op jullie eigen tempo en vrijheid kunnen jullie de mooiste stranden, hippiemarkten en dorpen verkennen. Wandel een stuk en strijk daarna ergens neer voor een lekkere maaltijd.

ibiza roodtrip

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu