Op zoek naar een huwelijksreis IJsland? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:
Huwelijksreis IJsland

Huwelijksreizen IJsland:

Luxe compleet Fly & Drive – 15 dagen

Op je gemak alles van IJsland zien tijdens jullie huwelijksreis? En alles geregeld? Dan is dit jullie IJsland rondreis geschikt. Vanuit het oogstrelende Myvatn volg je de beroemde IJsland Ringweg langs alle highlights. West-IJsland, Reykjavik, de zuidkust en het oosten, waarna je de reis weer beëindigt aan de noordkust. Tijdens jullie huwelijksreis verblijven jullie op de meeste locaties maximaal twee nachten.

Fly-drive Magish IJsland 11-daagse

Op jullie gemak de magie van dit bijzondere land ontdekken? Boek een fly-drive voor 11-daagse huwelijksreis. Wat kun je verwachten? Hoogtepunten: Golden Circle excurise, rustig reisprogramma, bezoek de mooie Dyrholaey rotsformaties, maak een mooie foto’s bij Lake Myvatn, ga een stukje paardrijden in Skagfjördur, twee dagen in trendy Reykjavik en veel meer! V.a. €1268,- per persoon.

Cirkel rondom IJsland – 10 dagen Fly-Drive

Via de zuidkust rij je langs watervallen, gletsjers, zwarte stranden met hoge zee kliffen van Vik en Stokksnes en overnacht je in kleine dorpjes tijdens jullie huwelijksreis IJsland. Maak kennis met de vriendelijke IJslandse bevolking. Een bezoek aan het gletsjer meer Jökulsárlón mag zeker niet ontbreken tijdens jullie avontuur! Hier drijven prachtig gekleurde ijsbergen in allerlei vormen rond.

Grand Tour IJsland Fly-drive – 14 daagse

Een huwelijksreis IJsland boeken met avontuur zonder zorgen? Boek een pakket met inclusief vliegtickets, huurauto en accommodaties! IJsland is echt een reisbestemming voor natuurliefhebbers. Met indrukwekkende watervallen, desolate landschappen met een heel eigen flora, actieve vulkanen, steile kusten, imposante gletsjers, zwarte lavastranden, borrelende zwavelbronnen en heldere meren. Fly drive Ijsland in 14 dagen!

huwelijksreis IJsland

Op zoek naar een huwelijksreis naar IJsland? Wakker worden onder het noorderlicht? Of zwemmen in The Blue Lagoon? Nergens ter wereld is een hogere concentratie aan actieve geisers, gletsjers en niet te vergeten vulkanen als in IJsland! Maak een rondreis met de liefde van je leven en geniet van de prachtige hoogtepunten van IJsland. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen alleen de allerbeste huwelijksreis deals naar IJsland en plaatsen deze direct op onze website Huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie niet meer te zoeken naar de beste huwelijksreis deal IJsland want dit heeft team huwelijskreisdeals.nl al zorgvuldig voor jullie gedaan!

Korte informatie

IJsland ligt in het uiterste noorden van de Atlantische Oceaan en is een Europees land. De hoofdstad is Reykjavik en is de noordelijkste hoofdstad van de wereld. Wist je dat IJslanders de nakomelingen van de Vikingen zijn? Het land is ruim driemaal groter dan Nederland. Bijna alle huizen worden voorzien door natuurlijke warmtebronnen, erg duurzaam dus! Fly Drive tijdens jullie huwelijksreis? De kans is groot dat jullie paarden tegenkomen, in IJsland zijn er namelijk ruim 80.000 paarden!

Beste reistijd

Slapen onder het noorderlicht? Vanaf oktober tot februari zijn de beste periodes om te reizen naar IJsland. In de winter is het kort licht, denk hierbij aan maximaal 7 uur per dag. In de zomer kan dit oplopen tot 21 uur. Wil je de buurt verkennen met de auto dan is de zomerperiode hiervoor erg geschikt, maar ga je echter voor het bekijken van het noorderlicht, ga in de winterperiode. Bekijk voor een uitgebreider reisadvies op : Nederlandwereldwijd.nl

bezienswaardigheden IJsland

The Blue Lagoon

In het zuidwesten van IJsland kunnen jullie zwemmen in warmwaterbronnen. Ook kunnen jullie zwemmen in de bijzondere ‘Blue Lagoon’ die ontstaan is uit geothermisch verwarmd zeewater. The Blue Lagoon is geen natuurverschijnsel, het is aangelegd door IJslanders zelf in 1992.  De temperatuur van het water ligt tussen de 37 en 40 graden en is afkomstig uit diepe gaten tot 2000 meter diepte. Entree kost vanaf 50 euro per persoon, houd hier rekening mee.

Godafoss Waterval

Een rondreis tijdens jullie huwelijksreis? Bezoek de Godafoss ofwel ‘godenwaterval’, deze waterval is gelegen in de rivier Skjalfandafjlót en is 12 meter hoog en 30 meter breed.

Slapen onder het noorderlicht!

Hoe romantisch is het als jullie samen onder het noorderlicht slapen? Het noorderlicht komt alleen in een bepaalde periode tevoorschijn. De beste periode om het noorderlicht te zien in IJsland is in de winterperiode, november tot en met februari.