Op zoek naar een huwelijksreis Indonesië? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:
Huwelijksreis indonesië

Huwelijksreizen Indonesië

Alila Ubud *****

Alila Ubud is een 5-sterren hotel gelegen in een rustige en groene omgeving op het eiland Bali. Vanuit dit hotel heb je indrukwekkende uitzicht op groene Agung Vallei. De stijlvolle architectuur van Alila Ubud in combinatie met de Idyllische omgeving maakt dit een ideale huwelijksreis Indonesië.

  • Adembenemend uitzicht
  • Lifestyle experience
  • Culinaire hoogstandjes

huwelijksreis Indonesië

Op huwelijksreis naar Indonesië? Indonesië is circa 40 maal groter dan Nederland. Willen jullie tot rust komen en relaxen op de prachtige zandstranden met hangende palmbomen? Of liever een rondreis maken en je bevinden tussen de groene rijstterrassen of de kleurrijke onderwaterwereld van Indonesië ontdekken? Op deze pagina vind je de beste huwelijksreis Indonesië aanbiedingen. Team huwelijksreisdeals.nl verzameld elke dag de beste huwelijksreis en romantische vakantie deals Indonesië op deze pagina. Inspiratie op doen? Bekijk dan ook onze pagina: bestemmingen.

Korte informatie

Indonesië is een groot land in Azië. De hoofdstad Jakarta ligt op het eiland Java. Het is belangrijk om te weten wat jullie graag willen doen op een huwelijksreis, want Indonesië telt ruim 17.500 eilanden. Het bekendste eiland van Indonesië is Bali, hier vind je de prachtige Indonesische cultuur met veel tempels. Maar het eiland heeft ook een actievere kant met onder andere geweldige watersportmogelijkheden. Op Sumatra vind je een grote jungle waar je vele dieren tegenkomt. Bekijk hieronder welk gebied een ideale huwelijksreis voor jullie is.

Beste reistijd

De beste reistijd voor Indonesië is moeilijk te bepalen omdat het land groot is en bestaat uit vele eilanden. In de maanden tussen mei en september is het meestal droog. Ga je later, dan is de kans groot dat je in het regenseizoen zit, dat heb je liever niet tijdens een huwelijksreis. Team huwelijksreisdeals verzamelt alleen de beste huwelijksreizen naar Indonesië met de beste reistijd. Bekijk voor een uitgebreid reisadvies naar Indonesië op: Nederlandwereldwijd.nl

Praktische informatie

Grensdocumenten

Voor een vakantie naar Indonesië heb je een geldig Nederlands paspoort nodig dat tot minstens 6 maanden na vertrek uit het land geldig is. Een visum is niet nodig als jullie korter dan 30 dagen verblijven. Bezit je niet de Nederlandse nationaliteit? Dan adviseren wij om contact op te nemen met de ambassade om na te gaan welke documenten nodig zijn.

Geldzaken

De lokale munteenheid van Indonesië is de Rupiah. Bijna bij alle grote bedrijven worden creditcards geaccepteerd. Geld opnemen of betalen met de betaalpas? Stel dan je betaalpas in op een wereldpas via internetbankieren, raadpleeg uw bank hierover.

Ideale bestemmingen in Indonesië

Bali

Het eiland Bali is een populaire huwelijksreis bestemming en bij velen ook het meest bekende eiland van Indonesië.  Hier vind je prachtige stranden, groene rijstvelden, duizenden tempels, heerlijk eten en vriendelijke bewoners. En niet te vergeten, prachtige resorts!