Op zoek naar een huwelijksreis Istanbul? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:
Huwelijksreis Istanbul

Huwelijksreizen Istanbul

huwelijksreis Istanbul

Op zoek naar een onvergetelijke stedentrip met je partner? Istanbul is the place to be! Maar er is zo veel aanbod welke accommodatie gaan jullie boeken? Een schattige loft, luxe hotel of een penthouse? Het is allemaal mogelijk. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en plaatsen de beste deals Istanbul speciaal voor koppels deze pagina. Daarnaast verzamelen wij tips & informatie over Istanbul, hoe fijn is dat? Wist je dat Istanbul de enige stad ter wereld waar je aan de ene kant in Azië bent en aan de andere kant Europa? Deze stad heeft een prachtige historie zoals Byzantijnse Rijk en Ottomaanse rijk. Er zijn vele historische gebouwen zoals Ayasofia, Galatatoren, Sultan Ahmetmoskee, Topkapipaleis en veel meer om op te noemen. Een stedentrip Istanbul is geschikt voor koppels die houden van historie & cultuur. Bekijk op deze pagina voor alle mogelijkheden voor een onvergetelijke reis naar Istanbul met een fantastisch verblijf! Inspiratie opdoen? Bekijk ook onze pagina: bestemmingen.

Korte informatie

Istanbul is onmogelijk om kort te omschrijven. Maar deze wereldstad is in het Europese en Aziatische deel van Turkije. Wist je bijvoorbeeld dat Istanbul de hoofdstad was van het Ottomaanse Rijk en Byzantijnse Rijk? Met ruim 18 miljoen inwoners is het tevens de grootste stad van Turkije.

Beste reistijd

De stad istanbul is altijd prachtig ongeacht in welke maand je gaat. In de periode mei tot en met september valt er weinig neerslag. In de winterperiode is er kans op sneeuw en regen. Bekijk voor de beste reisadvies naar Turkije op de website van de overheid: Nederlandwereldwijd.nl.