Bekijk hier de laatste huwelijksreis Italië deals

Huwelijksreis Italië ♥ Ti Amo

Op huwelijksreis naar Italië? Het land is prachtig maar heeft zoveel te bieden dat het verstandig is om van te voren te weten wat voor een huwelijksreis jullie willen. Een stedentrip bijvoorbeeld naar Rome of Venetië? Strandvakantie en genieten aan de mooiste stranden van Italië? Fly-drive rondreis Sardinië of Sicilië? Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen alleen de allerbeste huwelijksreis Italië deals en plaatsen deze direct op onze website Huwelijksreisdeals.nl Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste huwelijksreis deal, want dit heeft team huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gedaan! Inspiratie op doen voor je huwelijksreis? Bekijk dan ook onze pagina: bestemmingen.

Algemene informatie

Italië is ruim 7,5 keer groter dan Nederland. Het land grenst aan Zwitserland, Oostenrijk, Slovenië, en Frankrijk. De hoofdstad van Italië is Rome. Het land staat bekend om zijn rijke geschiedenis, ruim 60 procent van de wereldkunstschatten bevindt zich in dit land. Ook heeft Italië het grootste aantal plekken op de UNESCO werelderfgoedlijst, ruim 55 plekken.

Beste reistijd

De beste reistijd Italië voor een huwelijksreis loopt van april tot en met oktober. In de periode juli en augustus kan het extreem druk zijn op toeristische plaatsen en bezienswaardigheden, houd hier rekening mee. In die maanden kunnen jullie wel heerlijk genieten op het strand in Sicilië, Sardinië of bij de vele Italiaanse meren! Bekijk voor een uitgebreid reisadvies op: Nederlandwereldwijd.nl

♥ Ideale bestemmingen voor een huwelijksreis Italië ♥

Sicilië

Het prachtige Sicilië ligt in het uiterste zuiden van Italië. Sicilië is het grootste eiland in de Middellandse Zee. Het eiland heeft een rijkelijke geschiedenis en fantastische stranden. Tip: huur een auto en verken de buurt. Klik hier voor meer informatie over Sicilië.

sicilie tips

Sardinië

Het eiland Sardinië, een populaire badplaatsbestemming, ligt ten westen van de Italiaanse kust. Dit eiland biedt een afwisseling van natuur met prachtige bossen en kilometerslange stranden met kristalhelder water. Op het eiland leeft de geschiedenis letterlijk met de stenen torens, de Nuraghi, uit de bronstijd. Het eiland heeft ook bijzondere grotten. Sardinië is een ideale huwelijksreis bestemming om nooit te vergeten! Klik hier voor meer informatie over Sardinië.

huwelijksreis Sardinië

Venetië

Venetië is een geliefde plek voor koppels. De romantische oude stad ligt in Noord-Italië en ligt op het water. De stad heeft 117 eilandjes en op de eilandjes zijn huizen en kerken gebouwd. Venetië is een ideale bestemming voor een huwelijksreis , hier kunnen jullie samen varen met gondels, winkelen, wandelen door de smalle straatjes, genieten op het terras, en niet te vergeten heerlijk Italiaans eten.

Huwelijksreis Venetië

Toscane

Een huwelijksreis naar Toscane? Pas op dat jullie niet verliefd raken op dit prachtige gebied. Dit gebied biedt cultuur, strand en stedentrip in een. Hier kunnen jullie heerlijk genieten aan de Tyrreense Zee op de schitterende zandstranden, maar ook cultuur opzoeken met een huurauto. Beleef de middeleeuwse dorpen, prachtige heuvels met olijfbomen en wijnranken.

Toscane huwelijksreis

Amalfi

Deze prachtige maar kleine stad is gelegen aan de Amalfikust. De regio waar Amalfi zich bevindt wordt gezien als een van de mooiste kustgebieden ter wereld! De stad is ook opgenomen in de UNESCO werelderfgoedlijst.

huwelijksreis Amalfi

Puglia

Op huwelijksreis naar Puglia? Met azuurblauwe zeeën en prachtige stranden, fantastische natuur met vele olijfbomen.. Puglia is het grootste olijven producent van Italië! Bezoek een van de lokale restaurants.. dat word heerlijk smullen! Een fly-drive? of liever alleen een luxe villa? Bekijk de mogelijkheden voor een onvergetelijke honeymoon Puglia! Klik hier voor meer informatie Puglia.

Vijf interessante weetjes over Italië

1. Ruim zestig procent van de wereldkunstschatten bevindt zich in Italië.
2.Italië is nummer 1 op de UNESCO Werelderfgoedlijst.
3. In de stad Venetië zijn er meer dan 400 voetgangersbruggen!
4. De oudste bank ter wereld is de Banca Monte dei Paschi di Siena en is in bedrijf sinds het jaar 1472.
5. Het filmfestival van Venetië is het oudste filmfestival ter wereld, het wordt ieder jaar gehouden sinds 1932.

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu