Bekijk hier de laatste huwelijksreis Jamaica deals

Huwelijksreis Jamaica ♥ ‘One Love, One Heart’

Een huwelijksreis is een vakantie om nooit te vergeten samen met de liefde van je leven. Jamaica is een interessante bestemming! Met groene natuur, tropische stranden met palmbomen, exotische dieren, knetterende watervallen en veel meer. Maar dit is ook een land waar de wereldberoemde Bob Marley is geboren, wie kent hem niet? Met zijn nummer: ‘One Love, One Heart’. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen alleen de allerbeste huwelijksreis Jamaica deal en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste huwelijksreis deal Jamaica want deze heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden!

Korte informatie

Het eiland in het Caribisch gebied Jamaica is een land en ligt ten zuiden van Cuba. Jamaica telt ruim 2,7 miljoen inwoners en is ongeveer vier keer kleiner als Nederland. De staatshoofd is Koning Elizabeth II.

Beste reistijd

De beste reistijd voor een huwelijksreis op Jamaica zijn de droge maanden: December, Januari, Februari, Maart en April. In deze periode valt minste regen circa drie dagen en gemiddelde temperatuur van 27 graden Celsius per maand. Het eiland kent ook een regenseizoen van mei tot ongeveer oktober.

Praktische informatie

Reisdocumenten

Voor een huwelijksreis of vakantie naar Jamaica dien je in het bezit te zijn van een Nederlands paspoort dat na aankomst nog zes maanden geldig is. Visum is niet nodig.

Geldzaken

De munteenheid in Jamaica is de Jamaicaanse Dollar. Op Jamaica is het bijna overal mogelijk om te betalen met een betaalpas of creditcard. Let er wel op dat je betaalpas is ingesteld als wereldpas.

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu