Huwelijksreis Kaapverdië

Op zoek naar een huwelijksreis Kaapverdië? Stop met zoeken! Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen op deze pagina verzameld in Kaapverdië. Bekijk de mogelijkheden:

Huwelijksreis Kaapverdië deals & inspiratie:

Honeymoon ♥ Tropische stranden

Op huwelijksreis naar Kaapverdië? Heerlijk tot rust komen in de Atlantische oceaan? Neem samen een duikje in de verkoelende wateren van Kaapverdië en bekijk de prachtige onderwaterwereld. Het tropische Kaapverdië heeft prachtige dieren en vele soorten vogels. Hier verveel je je daadwerkelijk geen moment! Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen alleen de allerbeste huwelijksreisdeals naar Kaapverdië en plaatsen deze direct op onze website Huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste huwelijksreis deal, want dit heeft team huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gedaan!

Algemene informatie

Op ruim 500 kilometer afstand van de kust van Senegal en ten zuiden van de Canarische Eilanden liggen de Kaapverdische eilanden. De hoofdstad van Kaapverdië is Praia op het eiland Santiago. De stad is rijk aan historie en staat op de Unesco werelderfgoedlijst. Kaapverdië ligt slechts op 7 uur vliegafstand van Amsterdam Schiphol.

Beste reistijd

Kaapverdië is een echte vakantiebestemming voor het hele jaar. De beste reistijd voor Kaapverdië voor een huwelijksreis zijn de maanden oktober tot en met juni. Deze maanden hebben de meeste aantal zonuren per dag gemiddeld en weinig kans op neerslag. Bekijk voor een uitgebreid reisadvies naar Kaapverdië op: Nederlandwereldwijd.nl

Praktische informatie

Reisdocumenten

Voor een vakantie naar Kaapverdië heb je een geldig Nederlands paspoort nodig dat minimaal nog 1 dag geldig is bij vertrek uit Kaapverdië. Een visum is niet nodig bij verblijf korter dan 30 dagen. Verblijven jullie langer dan 30 dagen? Dan is het mogelijk om een visum aan te vragen bij het consulaat van Kaapverdië in Rotterdam.

Geldzaken

De munteenheid van Kaapverdië is de Escudo. In Kaapverdië zijn er geldautomaten te vinden. Met een creditcard is het wereldwijd mogelijk te pinnen, met een betaalpas niet. De betaalpas moet ingesteld worden naar een wereldpas, voor meer informatie bekijk op website van uw bank.

♥ To Do tijdens jullie huwelijksreis in Kaapverdië ♥

Snorkelen

De wateren van Kaapverdië in de Atlantische Oceaan zitten vol met tropische vissen. Hier kun je vanaf het strand snorkelen of een snorkeltrip nemen en vanaf de boot een heerlijk duikje nemen.

snorkelen

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld!a

Menu