Op zoek naar een huwelijksreis Kefalonia? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:
Huwelijksreis Kefalonia

Huwelijksreizen Kefalonia

Villa met privé zwembad, huurauto en vliegtickets!

De villa van Nature e Mare is modern ingericht en beschikt over een eigen privé zwembad. Bij aankomst staat er een welkomstmandje voor je klaar. In de keuken van je villa vind je basis-ingrediënten om mee te koken zoals olijfolie, kruiden, zout en peper. De drie meest unieke kenmerken van dit vakantieadresje zijn het uitzicht op de Egeïsche Zee, de serene stilte en de unieke natuur.

  • Moderne villa’s
  • Privézwembad met uitzicht op zee
  • Omringd door wonderschone natuur

huwelijksreis Kefalonia

Op huwelijksreis naar Griekenland? Op Kefalonia vinden jullie de rust, dit eiland heeft een prachtig natuur en het strand Myrtos is uitgeroepen tot de mooiste van heel Griekenland. Met vele traditionele dorpjes, en kleine restaurantjes is dit een perfecte bestemming voor een huwelijksreis met zon, zee en strand. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen alleen de aller beste huwelijksreis deal Kefalonia en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoef je niet meer te zoeken naar de beste deal want die heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Korte informatie

Kefalonia is een Griekse eiland en is gelegen in de Ionische zee. De hoofdstad van het eiland Kefalonia is Argostoli. Het eiland telt ruim 36.000 inwoners en staat vooral bekend als een rustig eiland. Dit eiland staat ook bekend de mooiste stranden van heel Griekenland. Voor meer informatie bekijk ook: Griekenland pagina!

Beste reistijd

Kefalonia heeft een mediterraan klimaat. De beste reistijd voor het eiland zijn de maanden: meijunijuliaugustus en september voor een huwelijksreis voor een ideale zon, zee en strand vakantie!

Stranden Kefalonia

Myrtos

Dit droomstrand is gekozen tot het beste strand van heel Griekenland! Rond het strand zijn er geen hotels omdat het een beschermd gebied is. Het ongerepte strand wordt bezocht door toeristen en heeft voor de rest geen voorzieningen, houd hier rekening mee! Dus geen ligbedden of parasols!

XI Beach

Het strand XI is letterlijk uit het Griekse alfabet. XI strand heeft een uitstekende strand waar je ook ligbedden kunt vinden, er zijn ook vele gezellige restaurantjes waar jullie heerlijk kunnen eten. Het is ook een kindvriendelijke strand omdat het langzaam afloopt in zee!

Assos

Aan de westkust van het eiland Kefalonia ligt het dorp Assos. Dit dorp heeft twee kiezelstandjes. Het langste is het dorpsstrand, richting het kasteel van Assos ligt een kleiner strand. Met een huurauto is Assos zeker het bezoeken waard en neem een verfrissend duik in de zee tijdens jullie rondreis.