Huwelijksreis Kefalonia ♥ DEALS

Home > Kefalonia

Op huwelijksreis naar Kefalonia? Dit Griekse eiland is geschikt voor koppels die houden van rust en natuur. Met prachtige baaitjes, ongerepte natuur met prachtige bossen is dit een romantische bestemming voor een huwelijksreis binnen Europa!

Bekijk hier de laatste huwelijksreis Kefalonia deals

Huwelijksreis Kefalonia ♥ Griekenland

Op huwelijksreis naar Griekenland? Op Kefalonia vinden jullie de rust, dit eiland heeft een prachtig natuur en het strand Myrtos is uitgeroepen tot de mooiste van heel Griekenland. Met vele traditionele dorpjes, en kleine restaurantjes is dit een perfecte bestemming voor een huwelijksreis met zon, zee en strand. Dagelijk surfen wij tientallen websites af en kiezen alleen de aller beste huwelijksreis deal Kefalonia en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoef je niet meer te zoeken naar de beste deal want die heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Korte informatie

Kefalonia is een Griekse eiland en is gelegen in de Ionische zee. De hoofdstad van het eiland Kefalonia is Argostoli. Het eiland telt ruim 36.000 inwoners en staat vooral bekend als een rustig eiland. Dit eiland staat ook bekend de mooiste stranden van heel Griekenland. Voor meer informatie bekijk ook: Griekenland pagina!

Beste reistijd

Kefalonia heeft een mediterraan klimaat. De beste reistijd voor het eiland zijn de maanden: mei, juni, juli, augustus en september voor een huwelijksreis voor een ideale zon, zee en strand vakantie!

Stranden van Kefalonia

Myrtos

Dit droomstrand is gekozen tot het beste strand van heel Griekenland! Rond het strand zijn er geen hotels omdat het een beschermd gebied is. Het ongerepte strand wordt bezocht door toeristen en heeft voor de rest geen voorzieningen, houd hier rekening mee! Dus geen ligbedden of parasols!

XI Beach

Het strand XI is letterlijk uit het Griekse alfabet. XI strand heeft een uitstekende strand waar je ook ligbedden kunt vinden, er zijn ook vele gezellige restaurantjes waar jullie heerlijk kunnen eten. Het is ook een kindvriendelijke strand omdat het langzaam afloopt in zee!

Assos

Aan de westkust van het eiland Kefalonia ligt het dorp Assos. Dit dorp heeft twee kiezelstandjes. Het langste is het dorpsstrand, richting het kasteel van Assos ligt een kleiner strand. Met een huurauto is Assos zeker het bezoeken waard en neem een verfrissend duik in de zee tijdens jullie rondreis.

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld!

Menu