Op zoek naar een huwelijksreis Kemer? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:
Huwelijksreis Kemer

Huwelijksreizen Kemer

Maxx Royal Kemer Resort

Maxx Royal Kemer resort is een luxe complex en gelegen op ongeveer 160.000 vierkante meter grond in de baai van Kiris. Het centrum van Kiris is het slechts een korte wandeling en Kemer ligt op ongeveer 6 kilometer. Dit resort is van alle gemakken voorzien voor een geslaagde huwelijksreis.

  • Ruim opgezet complex
  • Direct aan het strand
  • Ruime en luxe kamers

huwelijksreis Kemer

Op huwelijksreis naar Kemer? Dit romantische bestemming is een uitstekende plek voor een onvergetelijke honeymoon! Kemer is gelegen aan het prachtige taurusgebergte, met kristalheldere baaien, ongerepte natuur. Dit prachtige bestemming is ideaal voor koppels die houden van zon, zee, strand, cultuur en natuur! Dagelijk surfen wij tientallen websites af en kiezen zorgvuldig de beste huwelijksreis deals en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie niet meer te zoeken naar de beste huwelijksreis deal Kemer want deze heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Korte informatie over Kemer

Kemer is omringd door het prachtige natuur van taurusgebergte. De stad telt ruim 24.000 inwoners. Kemer is gelegen in de provincie Antalya in het zuidwesten van Turkije.

Beste reistijd voor Kemer

De beste reistijd voor een huwelijksreis Kemer zijn de maanden: meijunijuliaugustus en september. De hoogste gemiddelde temperatuur in Kemer is in de maand juli en augustus.