Op zoek naar een huwelijksreis Kenia? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:

Huwelijksreizen Kenia

The Sands At Nomad *****

Aan het pederwitte strand in Kenia vind je The Sands at Nomad. Wil je heerlijk relaxen op het witte strand of duiken in de Atlantische Oceaan? Dat is hier mogelijk! Om de dag te eindigen en dan te ontdekken wat voor heerlijks de kok heeft gemaakt. Dit is een huwelijksreis in Afrikaanse stijl.

  • Voor snorkelaars en duikfans
  • Pure ontspanning in de spa
  • Direct aan de zee

huwelijksreis Kenia

Een huwelijksreis boeken naar Afrika? Het land heeft prachtige stranden met azuurblauwe zee, luxueuze resorts, vele exotische dieren inclusief kleurrijke vogels. Bovendien leeft hier ook de ‘Big Five’. Een safari als een dagje uit? Niet voor niets behoort Kenia tot de top 10 beste huwelijksreis bestemmingen van Huwelijksreisdeals.nl. Dagelijks surfen wij tientallen websites af an plaatsen alleen de beste huwelijksreis Kenia deals op deze pagina. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste huwelijksreis Kenia deals want deze heeft team huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gevonden.

Korte informatie over Kenia

Kenia is gelegen in Oost-Afrika. Het land grenst aan Ethiopië, Somalië, Tanzania, Victoriameer, Oeganda, Zuid-Soedan en aan de Indische Oceaan. De hoofdstad van Kenia is Nairobi. De belangrijkste inkomstenbronnen zijn van export koffie en thee. Daarnaast is er een stijging in toerisme, dankzij de vele nationale parken, prachtige stranden, een aangename klimaat en veel meer!

Beste reistijd voor Kenia

Wat is de beste reistijd voor een huwelijksreis naar Kenia? Het land is gelegen in Oost-Afrika en kent dus hele andere klimaat dan wij gewend zijn. In de maanden: decemberjanuari en februari is het droog in Kenia, in deze periode kan het erg warm worden. De periode junijuliaugustus is het een aangename en zeer groene periode. Voor zon, zee, strand en natuur liefhebbers is dit een aangename periode.