Op zoek naar een huwelijksreis Kos? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:

Huwelijksreizen Kos

Dimitra Beach *****

Dimitra Beach op het eiland Kos is een uitstekend, ruim opgezet en sfeervol complex, bestaande uit meerdere gebouwen in zwembaden. Geniet van een heerlijke Griekse vakantie op Kos met uistekende All inclusive formule en de goede service van het personeel. Door iets verhoogde ligging heb je een prachtige uitzicht over zee.

  • Strand voor de deur
  • Slapen in stijlvolle kamers
  • Gelegen in een mooie omgeving

huwelijksreis Kos

Op huwelijksreis naar Kos? Dit Griekse eiland heeft een heerlijk klimaat, prachtige zandstranden, kleurrijk cultuur en smakelijke keuken! Neem een frisse duik met de liefde van je leven in een van de vele luxe all-inclusive hotels op Kos! Tip: Bekijk ook All Inclusive Kos vakanties! Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen alleen de allerbeste deals en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie niet meer te zoeken naar de beste deal want deze heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Korte informatie over Kos

Het Griekse eiland ligt in het oosten van de Egeïsche Zee. Kost ligt voor de kust van Turkije ter hoogte van Bodrum. Het eiland Kos heeft maar een lengte van 40 kilometer en breedte van 8 kilometer, met ruim 33.000 inwoners. De vruchtbare delen van het eiland worden druiven, amandelen, vijgen, en olijven verbouwd.

Beste reistijd voor Kos

De beste reistijd naar Kos voor een huwelijksreis zijn de maanden: meijunijuliaugustus en september. De maanden juli en augustus zijn het meest aangenaam in warmte en zeer geschikt voor zonliefhebbers. De maanden voor en na deze periode is het ook heerlijk zonnig!