Bekijk hier de laatste huwelijksreis Kos deals

Huwelijksreis Kos Griekenland

Op huwelijksreis naar Kos? Dit Griekse eiland heeft een heerlijk klimaat, prachtige zandstranden, kleurrijk cultuur en smakelijke keuken! Neem een frisse duik met de liefde van je leven in een van de vele luxe all-inclusive hotels op Kos! Tip: Bekijk ook all inclusive Kos vakanties! Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen alleen de allerbeste deals en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie niet meer te zoeken naar de beste deal want deze heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Korte informatie

Het Griekse eiland ligt in het oosten van de Egeïsche Zee. Kost ligt voor de kust van Turkije ter hoogte van Bodrum. Het eiland Kos heeft maar een lengte van 40 kilometer en breedte van 8 kilometer, met ruim 33.000 inwoners. De vruchtbare delen van het eiland worden druiven, amandelen, vijgen, en olijven verbouwd.

Beste reistijd

De beste reistijd naar Kos voor een huwelijksreis zijn de maanden: mei, juni, juli, augustus en september. De maanden juli en augustus zijn het meest aangenaam in warmte en zeer geschikt voor zonliefhebbers. De maanden voor en na deze periode is het ook heerlijk zonnig!

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld!

Menu