Bekijk hier de laatste huwelijksreis Kreta deals

Huwelijksreis Kreta ♥ Luxe Vakantie Griekenland

Qua grootte is Kreta iets groter dan Noord-Brabant en Limburg samen. Het eiland heeft ruim 620.000 inwoners. Het Griekse eiland Kreta heeft prachtige zandstranden, steenstranden en tropische stranden met een kustlijn van maar liefst 1.046 kilometer lang. Daarnaast een heerlijke Griekse keuken om van te smullen en vele historische gebouwen. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en plaatsen alleen de allerbeste huwelijksreis Kreta op onze website. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste deal want die heeft team al huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Korte informatie

Kreta is qua grootte maar 8.336 km2 en telt ruim 621.000 inwoners. De hoofdstad van Kreta is Iraklion en tevens ook de stad met het grootste aantal inwoners (180.000). Het Griekse eiland ligt in het zuiden van de Egeïsche kust. Het eiland is 260 kilometer lang en op het breedste stuk 70 kilometer breed. Voor meer informatie over Kreta bekijk ook: Griekenland pagina!

Beste reistijd

De maanden eind mei,  juni, juli, augustus en september zijn de beste maanden voor een huwelijksreis naar Kreta. De temperaturen zijn in de maanden juli en augustus vaak tot wel 36°C . Het eiland heeft ruim 300 dagen zon per jaar! Bekijk voor de beste reisadvies naar Kreta gemakkelijk op de website van de overheid: Nederlandwereldwijd.nl

Blog Kreta

>> Alle luxe hotels Griekenland in een overzicht <<

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld!

Menu