Op zoek naar een huwelijksreis Kreta? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:

Huwelijksreizen Kreta

Stela Island *****

Stella Island is een luxe 5-sterren resort op het Griekse eiland Kreta. Dit resort is omringd door palmbomen! Ideaal voor een luxe huwelijksreis waar je geniet van de vele faciliteitein: lagune-stijl zwembad, prachtige Spa Center en heerlijke gerechten in de restaurant. De kamers zijn gelegen rondom het zwembad en worden omringd door hoge palmbomen. Tip: boek een swim up of privé zwembad.

  • Only adult
  • Gloednieuw en luxe hotel
  • Kamers gelegen rondom het zwembad
15-Daagse Fly-Drive Grand Tour Kreta

Tijdens je huwelijksreis Kreta een individuele rondreis maken? Dat is zeker mogelijk! Boek nu een 15-daagse Fly-Drive Kreta pakket inclusief vluchten, huurauto en verblijf. Breng een bezoek an de archeologische opgravingen van het Minoïsche paleis, wandel door de smalste kloof van de wereld genaamd Samariakloof, flaneer langs de vele Griekse boulevards en ga een dagje shoppen in Heraklion.

  • Inclusief vliegtickets, huurauto en verblijf
  • Kies je ideale reisduur
  • Op eigen tempo

huwelijksreis Kreta

Qua grootte is Kreta iets groter dan Noord-Brabant en Limburg samen. Het eiland heeft ruim 620.000 inwoners. Het Griekse eiland Kreta heeft prachtige zandstranden, steenstranden en tropische stranden met een kustlijn van maar liefst 1.046 kilometer lang. Daarnaast een heerlijke Griekse keuken om van te smullen en vele historische gebouwen. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en plaatsen alleen de allerbeste huwelijksreis Kreta op onze website. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste deal want die heeft team al huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden. Een tip: bekijk ook alle All Inclusive Kreta hotels.

Korte informatie over Kreta

Kreta is qua grootte maar 8.336 km2 en telt ruim 621.000 inwoners. De hoofdstad van Kreta is Iraklion en tevens ook de stad met het grootste aantal inwoners (180.000). Het Griekse eiland ligt in het zuiden van de Egeïsche kust. Het eiland is 260 kilometer lang en op het breedste stuk 70 kilometer breedt.

Beste reistijd voor Kreta

De maanden eind mei,  junijuliaugustus en september zijn de beste maanden voor een huwelijksreis naar Kreta. De temperaturen zijn in de maanden juli en augustus vaak tot wel 36°C . Het eiland heeft ruim 300 dagen zon per jaar! Bekijk voor de beste reisadvies naar Kreta gemakkelijk op de website van de overheid: Nederlandwereldwijd.nl