Op zoek naar een huwelijksreis Kroatië? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:

Huwelijksreizen Kroatie

TUI Blue Adriatic Beach

Bij TUI Blue Adriatic Beach in Dalmatia Split geniet je van een verblijf direct aan het strand op basis van all inclusive! Van de bali-badden aan het zwembad tot het kerktorentje tegen de heuvels, alles klopt hier. Het uitzicht en de omgeving met olijfboomgaarden en dennenbossen zijn prachtig en alles valt op zijn plek in dit only-adult hotel en ideaal voor een huwelijksreis Kroatie.

  • Ideaal voor een huwelijksreis
  • Only-adult hotel
  • Op basis van all inclusive

huwelijksreis Kroatië

Op zoek naar een mooie huwelijksreis bestemming in Europa ? Kroatië heeft zeer fijne kuststroken met kristalhelder zeewater en een prachtige natuur. Hier komen jullie echt tot rust. Het land heeft een brede historie. De voetsporen van de Griekse en Romeinse cultuur vinden jullie hier terug. Liever naar het binnenland van Kroatië? Het binnenland heeft veel te bieden, denk aan nationale parken, grote watervallen en prachtige natuur. En niet te vergeten: heerlijk eten. We surfen dagelijks tientallen websites af en kiezen alleen de allerbeste huwelijksreis Kroatië en plaatsen deze direct op onze website Huwelijksreisdeals.nl. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar de beste huwelijksreis want dit heeft team huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gedaan!

Korte informatie over Kroatië

Kroatië ligt geografisch in het hart van Europa en telt ruim 4,5 miljoen inwoners, waarvan ruim 55 procent woont in grote steden. De hoofdstad van het land is Zagreb. Kroatië grenst aan Slovenië, Hongarije, Bosnië, Montenegro en Servië. Het land heeft een prachtige natuur. De kuststreek van Istrië behoort tot de mooiste van Europa! De plant,- en boomsoorten zijn zeer rijk in de bergen van Kroatië, met ruim 4200 soorten planten geeft het een prachtige kleur.

Beste reistijd voor Kroatië

De beste maanden voor een huwelijksreis naar Kroatië zijn de maanden mei tot en met oktober. Houd er rekening mee dat de maanden juli en augustus vallen in het hoogseizoen en het land meer toeristen trekt. Bekijk voor een uitgebreid reisadvies voor Kroatië op: Nederlandwereldwijd.nl

bezienswaardigheden Kroatië

Istrië

Dit schiereiland is gelegen in het noordwesten van Kroatië. Dit gebied heeft historische steden, prachtige stranden en ijskoude watervallen. Er is nog geen massatoerisme in Istrië. Ontdek met de liefde van je leven de mooiste plekken van Istrië!

Dalmatië

Dalmatië is een regio gelegen in het zuidwesten van Kroatië. Dit gebied is misschien wel de meest romantische plek voor een huwelijksreis in Kroatië. De mooiste stranden van Kroatië, rijke historie, wijngaarden en groene kuststroken. Hier is van alles te beleven. Bekijk de luxe vakanties naar Dalmatië gemakkelijk via huwelijksreisdeals.nl