Huwelijksreis Kroatië ♥ Luxe vakantie

Home > Kroatië

Op huwelijksreis naar Kroatië? Kroatië is een prachtige onontdekte honeymoon bestemming in Europa! Het land heeft prachtige stranden, maar ook het binnenland van Kroatië heeft veel te bieden. Zoals spetterende watervallen, uitgestrekte bossen en nationale parken. Hier kun je compleet tot rust komen met de liefde van je leven.

Huwelijksreis Kroatie

Op zoek naar een huwelijksreis Kroatië?

Op zoek naar een mooie huwelijksreis bestemming in Europa ? Kroatië heeft zeer fijne kuststroken met kristalhelder zeewater en een prachtige natuur. Hier komen jullie echt tot rust. Het land heeft een brede historie. De voetsporen van de Griekse en Romeinse cultuur vinden jullie hier terug. Liever naar het binnenland van Kroatië? Het binnenland heeft veel te bieden, denk aan nationale parken, grote watervallen en prachtige natuur. En niet te vergeten: heerlijk eten. We surfen dagelijks tientallen websites af en kiezen alleen de allerbeste huwelijksreis Kroatië en plaatsen deze direct op onze website Huwelijksreisdeals.nl. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar de beste huwelijksreis want dit heeft team huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gedaan!

Algemene informatie

Kroatië ligt geografisch in het hart van Europa en telt ruim 4,5 miljoen inwoners, waarvan ruim 55 procent woont in grote steden. De hoofdstad van het land is Zagreb. Kroatië grenst aan Slovenië, Hongarije, Bosnië, Montenegro en Servië. Het land heeft een prachtige natuur. De kuststreek van Istrië behoort tot de mooiste van Europa! De plant,- en boomsoorten zijn zeer rijk in de bergen van Kroatië, met ruim 4200 soorten planten geeft het een prachtige kleur.

Beste reistijd

De beste maanden voor een huwelijksreis naar Kroatië zijn de maanden mei tot en met oktober. Houd er rekening mee dat de maanden juli en augustus vallen in het hoogseizoen en het land meer toeristen trekt. Bekijk voor een uitgebreid reisadvies voor Kroatië op: Nederlandwereldwijd.nl

Ideale bestemmingen voor een honeymoon naar Kroatië

Istrië

Dit schiereiland is gelegen in het noordwesten van Kroatië. Dit gebied heeft historische steden, prachtige stranden en ijskoude watervallen. Er is nog geen massatoerisme in Istrië. Ontdek met de liefde van je leven de mooiste plekken van Istrië!

huwelijksreis Istrië

Dalmatië

Dalmatië is een regio gelegen in het zuidwesten van Kroatië. Dit gebied is misschien wel de meest romantische plek voor een huwelijksreis in Kroatië. De mooiste stranden van Kroatië, rijke historie, wijngaarden en groene kuststroken. Hier is van alles te beleven. Bekijk de luxe vakanties naar Dalmatië gemakkelijk via huwelijksreisdeals.nl

huwelijksreis Dalmatië

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu