Huwelijksreis La Palma

Home > La Palma

Op huwelijksreis naar een groenrijke eiland? Twee derde gedeelte van het eiland Palma bestaat uit bossen waarvan een derde een zeer beschermd natuurgebied is. Dit prachtig eiland is een ideale huwelijksreis bestemming voor koppels die houden van rust en natuur!

Huwelijksreis La Palma ♥ Spanje

Een romantische vakantie naar La Palma? Dit bestemming is zeer geschikt voor een wandel, zon, natuurvakantie! La Palma is een ideale huwelijksreis bestemming voor koppels die houden van rust. Helderblauwe Atlantische Oceaan water met indrukwekkende zwarte lavastranden, prachtige groene subtropische bossen waarvan 60 procent van het hele eiland! La Palma staat bekend om zijn 1000 kilometer aan wandelpaden en erg geschikt voor wandelliefhebbers! Ontdek de mooiste plekken van La Palma tijdens je huwelijksreis. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen zorgvuldig de beste huwelijksreis La Palma en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeal.nl. Zo hoeven jullie niet meer verder te zoeken naar de beste huwelijksreis deal La Palma want deze heeft team huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gevonden.

Korte informatie

La Palma is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de Canarische eilanden. Het eiland is nog niet ontdekt door massatoerisme. Dit eiland is een van de ecotoerisme vriendelijkste eiland van Europa, vanwege haar prachtige looppaden! Met ruim 82.000 inwoners met een grootte van 706 vierkante kilometer.

Beste reistijd

De beste reistijd voor het eiland La Palma voor een huwelijksreis zijn de maanden: mei, juni, juli, augustus, september en oktober. De hoogste gemiddelde temperatuur op dit eiland is gemiddeld 24,5 graden Celsius in de maand augustus.

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu