Bekijk hier de laatste huwelijksreis Lanzarote deals

Huwelijksreis Lanzarote ♥ Spanje Luxe vakantie

Op zoek naar een huwelijksreis naar een van de Canarische Eilanden? Lanzarote is er een om nooit te vergeten! Het eiland Lanzarote ligt ten westen van Marokko. Het eiland behoort tot Spanje en daarmee tot de Europese Unie. Het landschap van Lanzarote is prachtig, het wordt niet voor niets het vuureiland genoemd. Lanzarote is bedekt met ruim 300 vulkanen, waardoor er een soort maanlandschap ontstaat. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen alleen de allerbeste Lanzarote huwelijksreis deal en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste huwelijksreisdeals want dit heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gedaan!

Korte informatie

Lanzarote is onderdeel van Spanje. Het eiland is het meest noordelijke eiland van de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan. Het Spaanse eiland heeft ruim 145.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 846 km2. Lanzarote is 62 kilometer lang en 21 kilometer breed. De hoofdstad is Arrecife en daar bevindt zich ook de luchthaven.

Beste reistijd

Het klimaat in Lanzarote is heel het jaar aangenaam. Augustus is de warmste maand op Lanzarote. Januari is de koudste maand. De beste maanden voor een huwelijksreis op dit eiland zijn juli, augustus, september en oktober. Bekijk voor de beste reisadvies naar Spanje op de website van de overheid Nederlandwereldwijd.nl.

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu