Bekijk hier de laatste huwelijksreis Madeira deals

Huwelijksreis Madeira ♥ Portugal

Madeira is een uitstekende huwelijksreis bestemming voor koppels die houden van een actieve vakantie. Hier zijn er vele wandelpaden tussen vele soorten kleurrijke planten. Het eiland heeft zo veel te bieden, het is letterlijk een mix van Portugal, Azoren en Noorwegen. Vele zullen denken Noorwegen? Het eiland Madeira heeft een van de hoogste kliffen ter wereld. Maar liefst 589 meter hoog! Hier gaat er gelukkig een kabelbaan heen, zeker de moeite waard om deze activiteit te doen met de liefde van je leven tijdens jullie huwelijksreis! Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen we alleen de allerbeste huwelijksreis deals naar Madeira en plaatsen deze direct op onze website Huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie niet meer te zoeken naar de beste huwelijksreis deal Madeira want dit heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden. Bekijk ook onze pagina bestemmingen.

Korte informatie

Madeira is een eilandengroep in de Atlantische Oceaan ter hoogte van Casablanca in Marokko en is onderdeel van de Europese U nie. De archipel Madeira maakt deel uit van de Europese Unie. De eilanden Porto Santo en Madeira behoren tot de Madeira. De hoofdstad is Funchal. De eilandengroep Madeira telt ruim 268.000 inwoners.

Beste reistijd

De beste reistijd voor een huwelijksreis Madeira zijn de maanden: mei, juni, juli, augustus en september. In deze periode schijnt de zon gemiddeld tien uur per dag met een gemiddelde temperatuur van 24 graden Celsius. Er valt in deze periode minste regen.

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu