Bekijk hier de laatste huwelijksreis Mallorca deals

Huwelijksreis Mallorca ♥ Spanje

Mallorca is een paradijselijke bestemming binnen Europa en daarmee uiterst geschikt voor een huwelijksreis! Met ruim tweehonderd prachtige stranden en romantische baaien kunnen jullie elke dag genieten op een ander strand. Maak met de liefde van je leven samen een ritje in de 100 jaar oude trein genaamd ‘Orange Express’  of doe een drankje bij een van de romantische cafeetjes op de lange boulevards. Neem een bezoekje aan de oude steden van het eiland of neem een bezoekje aan een van de vele historische kastelen. Dagelijks doorzoeken wij tientallen websites en plaatsen alleen de allerbeste huwelijksreis Mallorca deal direct op onze pagina. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste deal want die heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden. Bekijk ook onze pagina bestemmingen.

Korte informatie

Het eiland Mallorca is het grootste eiland van de Balearen en Gymnesiae en behoort tot het land Spanje. Qua grootte is het eiland ruim 3640 vierkante kilometer. De hoofdstad van Mallorca is Palma de Mallorca. De officiële taal op dit eiland zijn Spaans en Catalaans, het eiland telt ruim 858.000 inwoners.

Beste reistijd

Mallorca heeft een Mediterraan klimaat, een typisch klimaat voor landen rond de Middellandse Zee. De zomers zijn zeer aangenaam en in de winter is de temperatuur mild. De beste reistijd voor Mallorca zijn de maanden eind april, mei, juni, juli, augustus en september. In deze periode valt er de minste regen en schijnt de zon gemiddeld 10 uur per dag met een gemiddelde temperatuur van 30 graden Celsius. Bekijk voor de beste reisadvies naar Spanje gemakkelijk op de website van de overheid: Nederlandwereldwijd.nl

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu