Op zoek naar een huwelijksreis Mallorca? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:

Huwelijksreizen Mallorca

Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa *****

Puur genieten van jullie huwelijksreis op Mallorca doe je in Cala d’Or bij Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa. Hier geniet je van de gevarieerde buffettten, een ontspannende massage in de Salines Spa, of gewoon relaxen in deze oase van rust op Mallorca. Hier vier je vakantie in je eigen ritme. Dit hotel is een trendy ingericht hotel met ruime kamers vol smaakvolle details.

  • Een luxe hotel
  • Aan een azuurblauwe baai
  • Ultiem genieten met zijn tweeën

huwelijksreis Mallorca

Mallorca is een paradijselijke bestemming binnen Europa en daarmee uiterst geschikt voor een huwelijksreis! Met ruim tweehonderd prachtige stranden en romantische baaien kunnen jullie elke dag genieten op een ander strand. Maak met de liefde van je leven samen een ritje in de 100 jaar oude trein genaamd ‘Orange Express’  of doe een drankje bij een van de romantische cafeetjes op de lange boulevards. Neem een bezoekje aan de oude steden van het eiland of neem een bezoekje aan een van de vele historische kastelen. Dagelijks doorzoeken wij tientallen websites en plaatsen alleen de allerbeste huwelijksreis Mallorca deal direct op onze pagina. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste deal want die heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden. Tip: Swim up kamer Mallorca of lees ook all inclusive Mallorca hotels..

Korte informatie over Mallorca

Het eiland Mallorca is het grootste eiland van de Balearen en Gymnesiae en behoort tot het land Spanje. Qua grootte is het eiland ruim 3640 vierkante kilometer. De hoofdstad van Mallorca is Palma de Mallorca. De officiële taal op dit eiland zijn Spaans en Catalaans, het eiland telt ruim 858.000 inwoners.

Beste reistijd voor Mallorca

Mallorca heeft een Mediterraan klimaat, een typisch klimaat voor landen rond de Middellandse Zee. De zomers zijn zeer aangenaam en in de winter is de temperatuur mild. De beste reistijd voor Mallorca zijn de maanden eind aprilmeijunijuliaugustus en september. In deze periode valt er de minste regen en schijnt de zon gemiddeld 10 uur per dag met een gemiddelde temperatuur van 30 graden Celsius. Bekijk voor de beste reisadvies naar Spanje gemakkelijk op de website van de overheid: Nederlandwereldwijd.nl