Op zoek naar een huwelijksreis Malta?

Een huwelijksreis Malta betekend een honeymoon met een rijke historie, mooie stranden en heerlijk keuken om van te smullen. Het eiland staat niet als top 10 van de meest gezochte huwelijksreizen maar heeft veel te bieden. Tip: huur een auto bezoek de oude paleizen, middeleeuwse vestingsteden, prehistorische tempels en veel meer! Ontdek Malta met de liefde van je leven. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen allen de allerbeste huwelijksreis Malta deals en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste huwelijksreis Malta deals want dit heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Algemene informatie

Malta is een land en eilandengroep. Het ligt in de Middellandse zee tussen, Tunesië en Italië. Het land is lid van de Europese Unie. De hoofdstad is Valletta. Malta heeft ruim 445.000 inwoners waarvan boven de 90 procent woont op het hoofdeiland Malta. Wist je dat Malta één van de dichtst bevolkte landen ter wereld is? Qua oppervlakte is Malta bijna even groot als Rotterdam. De officiële talen zijn Maltees en Engels. Het land heeft een mediterraan klimaat, droge zomers en zachte winters. Willen jullie een actieve, uitdagende huwelijksreis? Waar jullie de buurt kunnen verkennen op eigen gemak? Dan is Malta een juiste bestemming.

Beste reistijd

De beste reistijd voor Malta is van de maand mei tot en met oktober. Deze maanden kent een aangenaam weer op Malta. De gemiddelde temperatuur is minimaal 24 graden Celsius en maximaal 32 graden Celsius. Bekijk voor de reisadvies naar Malta op Nederlandwereldwijd.nl

 To Do tijdens jullie huwelijksreis in Malta

Bezoek de Blue Grotto

Neem samen een boottocht naar de bekende Blue Grotto. Hier kunnen jullie de natuurlijke grotten op zeeniveau bewonderen. Jullie gaan letterlijk de grotten in en dat geeft echt een prachtig beeld.

Blue grotto Malta

Megalithische Tempels

Deze unieke tempels uit de steentijd brengt Malta op een unieke historie. De Megalithische Tempels staan in de UNESCO Werelderfgoedlijst. Een dagje tussenuit tijdens jullie huwelijksreis? Deze unieke tempels zijn zeker het bezoeken waard.

Marsaxlokk

Dit schilderachtige haventje is een populaire bestemming voor toeristen. Op zondagochtend vind hier een markt plaats waar de lokale bevolking zijn verse vis, groente en fruit koopt.

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu