Huwelijksreis Marbella ♥ Spanje

Op huwelijksreis naar het mondaine Marbella? Deze badplaats is ineternationaal bekend aan de Costa del Sol. Vroeger was het nog maar een klein vissersplaatsje maar tegenwoordig uitgegroeid tot een van de meest luxueuze badplaatsen ter wereld. Maar Marbella heeft meer te bieden, met leuke winkeltjes, restaurants en terrasjes en veel meer! Bekijk hieronder voor de beste reistijd en voor meer informatie. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen zorgvuldig de beste huwelijksreis deals en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie niet meer verder te zoeken naar de beste huwelijksreis deal want deze heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Korte informatie

Marbella is een mondaine badplaats gelegen in Andalusië in de provincie Malaga. Dit gebied telt ruim 150.000 inwoners. Marbella heeft een lange historie: Er is nog een kasteel te bezichtigen in de stad uit de Moorse Islamitische tijd.

Beste reistijd

De beste reistijd voor een zonnige strandvakantie Marbella zijn de maanden: mei, juni, juli, augustus en septemer. Tijdens deze periode is er een aangename en warme weer en amper neerslag.

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu