Bekijk hier de laatste huwelijksreis Marokko deals

Huwelijksreis Marokko ♥ Beleef de 1001 nachten

Op zoek naar een huwelijksreis naar Marokko? Dit is een ideale honeymoon bestemming voor koppels die houden van cultuur, avontuur en strand. Hier komen jullie tot rust en gaan jullie op avonturen die jullie nooit zullen vergeten. Bekijk hieronder goed welke bestemming ideaal is voor jullie. Voor cultuurliefhebbers is Marrakech een echte aanrader. Willen jullie liever zon zee strand? Kies dan voor Agadir. Bekijk voor meer informatie op deze pagina. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en plaatsen de allerbeste huwelijksreis Marokko deals direct op onze pagina. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste deal want dit heeft huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Algemene informatie

Marokko is een land gelegen in Noord-Afrika. Het land staat bekend om zijn prachtige landschap, bergen, zandstranden en keuken. De hoofdstad van Marokko is Rabat. Het land heeft ruim 34 miljoen inwoners. De grootste stad van Marokko is Casablanca. Marokko is een Islamitisch land. Hier bevinden zich ook prachtig gebouwde moskeeën. De buurlanden van het land zijn Algerije en Mauritanië. De officiële taal is Arabisch, de tweede taal is Frans.

Beste reistijd

De beste reistijd voor een reis naar Marokko zijn de maanden april tot en met oktober. De gemiddelde temperatuur in deze periode ligt rond de 30 graden Celcius. Bekijk voor een uitgebreid reisadvies op Nederlandwereldwijd.nl

Ideale bestemmingen voor een huwelijksreis Marokko

Agadir

De zon schijnt hier ruim 300 dagen per jaar! Een populaire badplaats voor een zonvakantie in Marokko is Agadir. Agadir is gelegen aan de westkust van Marokko.

Huwelijksreis Agadir

Marrakech

De populaire stad Marrakesh ligt in het westen van Marokko. Marrakech is een oude koningsstad van Marokko. De stad is een ideale plek voor liefhebbers van een avontuurlijke huwelijksreis. Ontdek Marrakech met de liefde van je leven! Bezoek de Setti Fatma watervallen in de Ourika vallei, verdwaal in de Medina, bezoek het bekendste plein van Marokko, het El-Fnaa Plein of ga een dagje uit naar de Sahara.

huwelijksreis marrakech

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld!

Menu