Bekijk hier de laatste huwelijksreis Mauritius deals

Op zoek naar een huwelijksreis Mauritius?

Mauritius is echt een droombestemming voor een huwelijksreis! Midden in de Indische Oceaan ver van iedereen vandaan om volledig tot rust te komen! Goudgele zandstranden met prachtig wuivende palmbomen, kristalheldere azuurblauwe zee, en een schitterende natuur! Dagelijks surfen wij tientallen websites af en plaatsen we alleen de allerbeste huwelijksreis deals Mauritius op onze website. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste deal want die heeft team huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gevonden.

Algemene informatie

Mauritius is een Afrikaans eiland gelegen in de Indische Oceaan. Qua oppervlakte is het land iets kleiner dan onze provincie Limburg. Het land heeft ruim 1,2 miljoen inwoners. De hoofdstad van Mauritius is Port Louis.

Beste reistijd

De beste reistijd naar Mauritius zijn de maanden november, december, januari, februari, maart, en april. De gemiddelde temperatuur is rond de 30 graden Celsius. Bekijk voor een uitgebreid reisadvies naar Mauritius op Nederlandwereldwijd.nl

 To Do tijdens jullie huwelijksreis in Mauritius

Bezoek de mooiste waterval van Mauritius

Een avontuurlijk dagje plannen samen? Een waterval met een hoogte van maar liefst ruim 90 meter, zorgt het voor een spectaculair uitzicht over de prachtige natuur van Mauritius. Hier leven ook diverse zeldzame en exotische planten.

Huwelijksreis Mauritius

Snorkelen en duiken

Mauritius is een geweldig snorkel- en duikparadijs. Hier ontdek je de kleurrijke koraalriffen en vissen.

snorkelen

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu