Op zoek naar een huwelijksreis Mauritius? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:
Huwelijksreis Mauritius

Huwelijksreizen Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel *****

Dit unieke 5-sterrenhotel is ideaal voor een huwelijksreis in Mauritius. Van uitzicht op de meest turquoise zee, hemelbed.. Een en al romantiek. Boek je all inclusive? Dan geniet je bij Paradise Cove de hele dag van de lekkerste drankjes en snacks. Dit is ideaal voor luxe en strandliefhebbers.

  • Voor wie wil baden in luxe
  • Boutique resort met karakter
  • Dineren in toprestaurant XO

huwelijksreis Mauritius

Mauritius is echt een droombestemming voor een huwelijksreis! Midden in de Indische Oceaan ver van iedereen vandaan om volledig tot rust te komen! Goudgele zandstranden met prachtig wuivende palmbomen, kristalheldere azuurblauwe zee, en een schitterende natuur! Dagelijks surfen wij tientallen websites af en plaatsen we alleen de allerbeste huwelijksreis deals Mauritius op onze website. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste deal want die heeft team huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gevonden.

Korte informatie over Mauritius

Mauritius is een Afrikaans eiland gelegen in de Indische Oceaan. Qua oppervlakte is het land iets kleiner dan onze provincie Limburg. Het land heeft ruim 1,2 miljoen inwoners. De hoofdstad van Mauritius is Port Louis.

Beste reistijd voor Mauritius

De beste reistijd naar Mauritius zijn de maanden novemberdecemberjanuarifebruarimaart, en april. De gemiddelde temperatuur is rond de 30 graden Celsius. Bekijk voor een uitgebreid reisadvies naar Mauritius op Nederlandwereldwijd.nl

bezienswaardigheden Mauritius

Bezoek de mooiste waterval van Mauritius

Een avontuurlijk dagje plannen samen? Een waterval met een hoogte van maar liefst ruim 90 meter, zorgt het voor een spectaculair uitzicht over de prachtige natuur van Mauritius. Hier leven ook diverse zeldzame en exotische planten.

Snorkelen en Duiken

Mauritius is een geweldig snorkel- en duikparadijs. Hier ontdek je de kleurrijke koraalriffen en vissen.