Op zoek naar een huwelijksreis Menorca? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:

Huwelijksreizen Menorca

Hotel Barcelo Nura *****

Hotel Barcelo Nura is een luxe adress voor een hele relaxte huwelijksreis op het mooie eiland Menorca. De kustlijn om San Luis heen bestaat uit mooie stranden en de dorpjes S\Algar, Alcaflar, Punta Prima en Binisafuller. Ideaal om verschillende dorpjes te bezoeken tijdens jullie huwelijksreis. Ideaal voor koppels die houden van luxe en cultuur.

  • Mooi, luxe vakantieadres
  • Wellnesscenter voor extra ontspanning
  • Een terras om te luieren

huwelijksreis Menorca

Op huwelijksreis naar Menorca? Samen met Ibiza, Mallorca, Formentera en en aantal andere eilandjes vormen zij samen de eilandengroep Balearen. Menorca is nog niet ontdekt vergeleken met de andere eilanden zoals Ibiza en Mallorca. Het eiland Menorca heeft prachtige stranden, uitstekende natuur, historische gebouwen en veel meer! Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen zorgvuldig de beste huwelijksreis deals en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie niet meer verder te zoeken want de beste deal heeft team huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gevonden.

Korte informatie over Menorca

Menorca behoort tot de eilandengroep de Balearen en is op een na grootste eiland van deze archipel. Het eiland Menorca is ongeveer anderhalf keer groter als het eiland Ibiza. De hoofdstad van Menorca is Maó. Ruim 40 procent van Menorca bestaat uit bos met vele pijnbomen en zeedennen. Het eiland telt ruim 95.000 inwoners en heeft een oppervlakte van maar 701 km².

Beste reistijd voor Menorca

De beste reistijd voor het eiland Menorca zijn de maanden: junijuliaugustus en september. De hoogste gemiddelde temperatuur op het eiland Menorca is in de maand juli en augustus.