Huwelijksreis Mexico

Op zoek naar een huwelijksreis Mexico? Stop met zoeken! Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de beste aanbiedingen verzameld op deze pagina van de beste aanbieders. Bekijk de mogelijkheden:

Huwelijksreis Mexico deals & inspiratie:

Populaire huwelijksreizen Mexico in een overzicht:
2. TUI Blue El Dorado Seaside Suites & Spa

Hier wil je je honeymoon vieren! Witte gazebo’s aan zee, waar de strandbutler een goed glas wijn brengt. Met culinaire versnapering, want bij TUI BLUE EL Dorado Seaside & Spa is befaamd om haar Gourmet inclusive formule. Hier is het eten van hoog niveau waar je op basis van all inclusive verblijft tijdens je huwelijksreis.

Bekijk de aanbiedingen:

huwelijksreis-mexico
1. RIU Palace Riviera Maya – @Yucatan

Dit 5-sterrenhotel opende eind 2019 weer haar deuren na een volledige make-over. Hier verblijven jullie op basis van all-inclusive, zorgeloos genieten van jullie huwelijksreis! Hier slapen jullie in smaakvolle gerenoveerde kamers. De moeilijkste keuze voor deze huwelijksreis is beslissen welke restaurant jullie in de avond willen dineren. Het hotel ligt letterlijk pal aan wit, smetteloos strand.

Bekijk de aanbiedingen:

Honeymoon Mexico ♥ Mayatempels & prachtige stranden

Mexico is een droombestemming voor ieder koppel! Met een turquoise zee, witte zandstranden, heerlijk eten en niet vergeten de Maya tempels! Wat dachten jullie van een hapje eten in een van de romantische strandtentjes? Heerlijk onder genot van een cocktail en Mexicaanse nachochips. Wanneer is de beste reistijd voor een huwelijksreis naar Mexico? Wat is het meest romantische hotel? De meest luxe vakantie naar Mexico? Als jullie deze vragen hebben, kijk dan gerust op deze pagina want wij zoeken zorgvuldig naar de meest luxe vakanties naar Mexico en plaatsen dit direct op onze website huwelijksreisdeals.nl.

Algemene informatie

Mexico is land gelegen in Noord-Amerika en grenst aan Verenigde staten, Belize, Guatemala, Caribische zee en de Grote Oceaan. De hoofdstad van het land is Mexico-stad. Mexico heeft ruim 111 miljoen inwoners. De officiële taal van Mexico is Spaans.

Beste reistijd

De beste reisperiode voor een huwelijksreis naar Mexico zijn de maanden december, januari, februari en maart. Dan valt het minst regen en is het ideale strandweer. De overige maanden zijn ook een ideale periode om op vakantie te gaan maar de kans is groot dat er dan veel regen valt, slechte weer is het laatste wat je wilt tijdens een huwelijskreis. Bekijk voor de reisadvies naar Mexico op Nederlandwereldwijd.nl

Ideale bestemmingen voor een huwelijksreis Mexico

Yucatan

Yucatan is een populaire huwelijksreis bestemming, niet gek want hier belanden jullie letterlijk in een paradijs! Deze mooie plek ligt in het zuidoosten van Mexico. Hier kunnen jullie heerlijk duiken en relaxen op de parelwitte palmenstranden. Maar wat dachten jullie van een avontuurlijk dagje uit? Bezoek de verborgen Maya’s tussen de exotische jungles. Zorgvuldig zoeken wij de meest luxe en romantische huwelijksreizen naar Yucatan op onze pagina, bekijk hier de deals!

Yucatan huwelijksreis Mexico.jpg

Puerto Vallarta

Dit gebied ligt aan de westkust van Mexico. Puerto Vallarta is een ideale plek voor zon, zee en strandliefhebbers. Ook is het mogelijk om hier allerlei watersporten te beoefenen of om te duiken? Hier zie je prachtige waterdieren zoals dolfijnen, reuze schildpadden zwemmen tussen het kleurrijke koraal.

duiken

Los Cabos

Het Mexicaanse Los Cabos staat bekend door zijn goudgele stranden en kleurrijke onderwaterwereld. Geniet van een luxe resort met de liefde van je leven. Een tip: neem een kijkje bij de rotsformatie El Arco want hier kunnen jullie zeeleeuwen spotten.

Los Cabos

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu