Op zoek naar een huwelijksreis Mykonos? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:

Huwelijksreizen Mykonos

15-daagse Combinatiereis verrassend cycladen

Ga op individuele rondreis met je partner tijdens jullie huwelijksreis! De Cycladen zijn zeker een bezoekje waard en helemaal wanneer je ze alle vier afhopt. Ieder eiland heeft zijn eigen identiteit en schoonheid. Zo heeft Paros het kenmerkende haventje, het gezellige Naxos een prachtige natuur of dromerig Santorini met adembenemende uitzicht en Mykonos met een wirwar van straatjes!

  • Inclusief vliegtickets, verblijf en alle bootovertochten
  • Ontdek de Griekse eilanden
  • Stranden, cultuur en natuur

huwelijksreis Mykonos

Griekenland heeft vele prachtige eilanden maar naar welk eiland gaan jullie op huwelijksreis? Mykonos is wat ons betreft een aanrader! Mykonos is vergelijkbaar met Ibiza. Er zijn vele leuke feestjes en luxe restaurantjes o.a. de wereldberoemde Saltbae Nusr-Et. Het eiland heeft vele prachtige stranden om met de liefde van je leven tot rust te komen. Mykonos staat bekend om zijn witte huisjes met blauwe daken met een schilderachtig uitzicht. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en plaatsen alleen de allerbeste huwelijksreis Mykonos op onze pagina. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste deal want dit heeft huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Korte informatie over Mykonos

Mykonos is een van de vele eilanden van Griekenland in de Egeïsche Zee. Het eiland heeft een oppervlakte van maar 86 vierkante kilometer en telt ruim 10.000 inwoners. Het eiland heeft een brede geschiedenis, Mykonos behoorde tot het Romeinse Rijk. De overgrote meerderheid van de bevolking, maar liefst 97 procent,  is Grieks-Orthodox. Toerisme is de belangrijkste inkomstenbron, op het eiland, maar ook veeteelt, vissen en sponsduiken zorgen voor een inkomen voor de bewoners.

Beste reistijd voor Mykonos

Het weer is net zo belangrijk als het luxe accommodatie tijdens jullie huwelijksreis Mykonos! Mykonos heeft een mediterraan klimaat. De beste reistijd voor het eiland zijn de maanden meijunijuliaugustusseptember en oktober. Bekijk voor de beste reisadvies naar Mykonos op de website van de overheid: Nederlandwereldwijd.nl.

bezienswaardigheden Mykonos

Caprice Bar

De Caprice Bar is een van de populairste plekken om een drankje te doen in het genot van het prachtige uitzicht.