Bekijk hier de laatste huwelijksreis Nieuw-Zeeland deals

Huwelijksreis Nieuw-Zeeland ♥ Rondreis

Altijd al een rondreis willen maken door Nieuw-Zeeland? Dan ben je niet de enige. Er zijn weinig plekken en bestemmingen waar zo een prachtige natuur ligt als in Nieuw-Zeeland. Maak kennis met de lokale mensen tijdens jullie verblijf. Wist je dat de meerderheid van de vakantiegangers naar Nieuw-Zeeland gaat voor de natuur? Van vulkanische eilandengroepen, prachtige stranden, gletsjers, sprookjesachtige bossen, scherpen fjorden. Hier komen jullie niet alleen tot rust maar jullie gaan ook op een ongestoorde avontuur, met de liede van je leven!

Korte informatie

Nieuw-Zeeland is gelegen in het Zuidwesten van de Grote Oceaan. Het land bestaat uit twee grote eilanden en een aantal kleine eilanden. De hoofdstad is Wellington. Nieuw-Zeeland telt ruim 5 miljoen inwoners. Wist je dat Nieuw-Zeeland maar liefst drie officiële talen heeft? Nieuw-Zeelands, Engels en Te Rio Maori.

Beste reistijd

De beste reistijd voor een huwelijksreis naar Nieuw-Zeeland is in de zomer periode van het land. Het is in Nieuw-Zeeland zomer in de maanden november, december, januari, februari en maart.

Menu