Op zoek naar een huwelijksreis Özdere? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:

Huwelijksreizen Özdere

Sunis Efes Royal Palace *****

Sunis Efes Royal Palace is een prachtige vakantiecomplex en ligt direct aan het strand. Er is voldoende te beleven, zoals een Spa Center, diverse restaurants, een zwembad met glijbanen en veel meer! Ideaal voor een huwelijksreis met kinderen of een huwelijksreis direct aan het strand in Turkije.

  • Direct aan het strand
  • Uitermate geschikt voor families met kinderen
  • Een Spa Center

huwelijksreis Özdere

Op zoek naar een zon, zee en strand bestemming in Turkije? Özdere is niet zomaar een bestemming maar een authentiek dorpje in de Egeïsche kust! Met prachtige brede stranden en helder zeewater, omringd met prachtige natuur. Bezoek de wekelijkse markt van de lokale mensen of een dagje uit naar de antieke stad Efeze. Özdere is nog niet ontdekt door massatoerisme dus hier vinden jullie de rust tijdens jullie onvergetelijke honeymoon! Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen zorgvuldig de beste huwelijksreis Özdere en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie niet meer verder te zoeken naar de beste deal want dit heeft team huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gevonden.

Korte informatie over Özdere

Özdere is een kleinere Turkse bad- en kustplaats van de provincie Izmir, langs de Egeïsche zeekust. Het Turkse dorpje Özdere telt ruim 17.000 inwoners.

Beste reistijd voor Özdere

De beste reistijd voor een huwelijksreis Özdere zijn de maanden: meijunijuliaugustus en september. De hoogste gemiddelde temperatuur in Özdere zijn de maanden: juli en augustus.