Huwelijksreis Paros ♥ Griekenland

Op huwelijksreis naar een van de vele eilanden van Griekenland? Het droomeiland Paros is onderdeel van de Cycladen (een eilandengroep dat bestaat uit 56 grotere en kleinere eilanden). Het eiland Paros heeft sprookjesachtige landschappen met bergen, prachtige stranden, blauw en helder zee, schattige dorpjes. Bezoek tijdens jullie huwelijksreis ook de lokale restaurants, Grieks is echt smullen! Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen zorgvuldig de beste huwelijksreis vakanties en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie niet meer verder te zoeken want de beste deal heeft team huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gevonden.

Korte informatie

Paros is een Grieks eiland en tevens gemeente in de Egeïsche zee en is onderdeel van de Cycladen eilandengroep. Met een oppervlakte van maar 192 km² telt het eiland ruim 14.000 inwoners.

Beste reistijd

De beste reistijd voor een zonnige huwelijksreis Paros zijn de maanden: mei, juni, juli, augustus en september. De hoogste gemiddelde temperatuur Celsius op Paros zijn de maanden juli en augustus.

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu