Op zoek naar een huwelijksreis Paros? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:
Huwelijksreis Paros

Huwelijksreizen Paros

15-Daagse Eilandhoppen Paros, Naxos en Santorini

Zoek je een huwelijksreis waar je niet op een plek blijft? Dan is dit wellicht de ideale keuze! Dit 15-daagse eilandhoppen Paros, Naxos en Santorini is inclusief vliegtickets, ferrytochten en overnachtingen. Ieder eiland heeft zijn eigen identiteit en schoonheid. Mix & Match het pittoreske Paros met het kenmerkende haventje, het gezellige Naxos, prachtige natuur of het dromerige Santorini met een adembenemende zonsondergangen.

  • Inclusief vliegtickets, verblijf en ferrytocht
  • Griekse geschiedenis op Naxos
  • Eilandhoppen in het paradijs

huwelijksreis Paros

Op huwelijksreis naar een van de vele eilanden van Griekenland? Het droomeiland Paros is onderdeel van de Cycladen (een eilandengroep dat bestaat uit 56 grotere en kleinere eilanden). Het eiland Paros heeft sprookjesachtige landschappen met bergen, prachtige stranden, blauw en helder zee, schattige dorpjes. Bezoek tijdens jullie huwelijksreis ook de lokale restaurants, Grieks is echt smullen! Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen zorgvuldig de beste huwelijksreis vakanties en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie niet meer verder te zoeken want de beste deal heeft team huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gevonden.

Korte informatie

Paros is een Grieks eiland en tevens gemeente in de Egeïsche zee en is onderdeel van de Cycladen eilandengroep. Met een oppervlakte van maar 192 km² telt het eiland ruim 14.000 inwoners.

Beste reistijd

De beste reistijd voor een zonnige huwelijksreis Paros zijn de maanden: meijunijuliaugustus en september. De hoogste gemiddelde temperatuur Celsius op Paros zijn de maanden juli en augustus.