Op zoek naar een huwelijksreis Portugal? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:
Huwelijksreis Portugal

Huwelijksreizen Portugal

15-Daagse Fly-Drive Portugal Totaal

Op naar het land van cultuur, historie, zon, zee, strand en veel meer! Deze rijke geschiedenis komt uitgebreid aan bod in universiteitsstad Coimbra en de bedevaartsplaats Fátima. Bewonder religieuze kunstuitingen in Braga en geniet van de wijnen van Porto tijdens jullie huwelijksreis.

  • Inclusief vliegtickets, verblijf en huurauto
  • Lissabon, Braga en méér
  • Bezoek porthuis in Porto

huwelijksreis Portugal

Op zoek naar een huwelijksreisbestemming binnen Europa? Het land en zijn eilanden staan bekend om zon, zee en prachtige stranden. Portugal is ook een populair land voor een stedentrip maar je kunt er ook heen voor een rondreis of natuur- en/of wandelvakantie. Het is goed daarom goed om te weten welke soort huwelijksreis jullie willen boeken. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen alleen de allerbeste huwelijksreis Portugal deals en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste huwelijksreisdeals want deze heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Korte informatie

Portugal is qua oppervlakte ongeveer 2,5 maal groter dan Nederland. De hoofdstad van Portugal is Lissabon. Het land bestaat heeft naast vasteland ook twee eilandgroepen in de Atlantische Oceaan: de Azoren en Madeira. Portugal staat bekend om zon, zee en strand, maar ook van zijn fraaie landschappen en historische bouwwerken. Het land telt ongeveer 11 miljoen inwoners.

Beste reistijd

Het land heeft een mild klimaat waardoor het droog en heet is in het zuiden en nat in het noorden. De beste reistijd voor Portugal zijn de maanden mei tot en met september. Houd er wel rekening mee dat het in het noorden van Portugal in de maand mei nog best fris kan zijn. Bekijk voor een uitgebreid reisadvies naar Portugal op Nederlandwereldwijd.nl

Populaire badplaatsen Portugal

Albufeira

De badplaats Albufeira is uitgegroeid tot één van de meest toeristische bestemmingen van portugal. Niet gek, want Albufeira heeft prachtige zandstranden! Hier kunnen jullie ook heerlijk feesten in een van de vele hippe cafés, discotheken en bars. Albufeira is ideaal voor koppels die houden van zon, zee, strand en feestjes! Waar ligt Albufeira? De badplaats Albufeira ligt in de meest zuidelijke provincie van Portugal. Er zijn directe vluchten v.a. Amsterdam Schiphol naar Faro (de aanvlieghaven en hoofdstad van Algarve). De vlucht duurt enkel ongeveer drie uur.

Estoril

Op huwelijksreis of romantische vakantie naar de Las vegas van Portugal? Estoril staat bekend als een luxe badplaats en is maar op een half uur afstand van de hoofdstad Lissabon. Deze badplaats stat vooral bekend om zijn formule 1-circuit, casino’s en vele golfbanen! De gemiddelde vliegtijd van Amsterdam Schiphol naar Lissabon is 2 uur en 55 minuten.