Huwelijksreis Portugal

Op zoek naar een huwelijksreis Portugal? Stop met zoeken! Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen naar Portugal op deze pagina verzameld van de beste aanbieders! Denk aan: TUI, Corendon, Sunweb en veel meer! Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Huwelijksreis Portugal deals & inspiratie:

Huwelijksreis Portugal ♥ Romantische vakantie

Op zoek naar een huwelijksreisbestemming binnen Europa? Het land en zijn eilanden staan bekend om zon, zee en prachtige stranden. Portugal is ook een populair land voor een stedentrip maar je kunt er ook heen voor een rondreis of natuur- en/of wandelvakantie. Het is goed daarom goed om te weten welke soort huwelijksreis jullie willen boeken. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen alleen de allerbeste huwelijksreis Portugal deals en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste huwelijksreisdeals want deze heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Algemene informatie

Portugal is qua oppervlakte ongeveer 2,5 maal groter dan Nederland. De hoofdstad van Portugal is Lissabon. Het land bestaat heeft naast vasteland ook twee eilandgroepen in de Atlantische Oceaan: de Azoren en Madeira. Portugal staat bekend om zon, zee en strand, maar ook van zijn fraaie landschappen en historische bouwwerken. Het land telt ongeveer 11 miljoen inwoners.

Beste reistijd

Het land heeft een mild klimaat waardoor het droog en heet is in het zuiden en nat in het noorden. De beste reistijd voor Portugal zijn de maanden mei tot en met september. Houd er wel rekening mee dat het in het noorden van Portugal in de maand mei nog best fris kan zijn. Bekijk voor een uitgebreid reisadvies naar Portugal op Nederlandwereldwijd.nl

Populaire badplaatsen in Portugal voor een huwelijksreis

Albufeira

De badplaats Albufeira is uitgegroeid tot één van de meest toeristische bestemmingen van portugal. Niet gek, want Albufeira heeft prachtige zandstranden! Hier kunnen jullie ook heerlijk feesten in een van de vele hippe cafés, discotheken en bars. Albufeira is ideaal voor koppels die houden van zon, zee, strand en feestjes! Waar ligt Albufeira? De badplaats Albufeira ligt in de meest zuidelijke provincie van Portugal. Er zijn directe vluchten v.a. Amsterdam Schiphol naar Faro (de aanvlieghaven en hoofdstad van Algarve). De vlucht duurt enkel ongeveer drie uur.

Albufeira huwelijksreis

Estoril

Op huwelijksreis of romantische vakantie naar de Las vegas van Portugal? Estoril staat bekend als een luxe badplaats en is maar op een half uur afstand van de hoofdstad Lissabon. Deze badplaats stat vooral bekend om zijn formule 1-circuit, casino’s en vele golfbanen! De gemiddelde vliegtijd van Amsterdam Schiphol naar Lissabon is 2 uur en 55 minuten.

Estoril huwelijksreis

♥ Bezoek de eilandgroepen van Portugal ♥

Madeira is een eiland in de Atlantische Oceaan ter hoogte van Marokko. Dit eiland is tropisch en heeft prachtige bergen. Het eiland staat ook bekend als een bloemeneiland! In Madeira is het laatst overgebleven oerbos van de wereld, het woud bestaat uit 90 procent uit oerbos. Dit is ook de enige inschrijving op de werelderfgoedlijst van Unesco.

madeira huwelijksreis

Stedentrip Portugal

Lissabon

Op stedentrip naar Lissabon? Deze stad is de grootste van Portugal en tevens ook de hoofdstad van het land. Wandelen door de historische binnenstad of liever de prachtige forten bezoeken? Lissabon is een perfecte bestemming voor stellen. Bekijk voor deals & tips Lissabon op onze pagina Lissabon, klik hier.

Estoril huwelijksreis

Drie interessante weetjes over Portugal..

1. De universiteit van Coimbra is een van de oudste van Europa en is gesticht in 1290.
2. Port komt uit de stad Porto!
3. De langste brug in Europa is Vasco da Gama bridge , hij is ruim 17 kilometer lang en is te vinden in de omgeving van Lissabon.

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu