Op zoek naar een huwelijksreis Rhodos? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder. Leestip: All Inclusive Rhodos.

Overzicht:
Huwelijksreis Rhodos

Huwelijksreizen Rhodos

White Village ****

Met de zee op de achtergrond en omringd door de bergen heb je vanuit je villa een prachtig uitzicht. Maar dat is niet alles! Je beschikt over je eigen privé zwembad. Dit pakket is inclusief vliegticketrs, huurauto en villa met een eigen zwembad. De architectuur van de accommodatie is typisch Grieks en het traditionele gebruik van de witte kleur zie je overal terug. Ideaal voor een huwelijksreis op het Griekse eiland Rhodos.

  • Moderne privé villa’s
  • Geniet van je privé zwembad
  • Heerlijk rustig gelegen
Mayia Exclusive Resort & Spa

Zoek je een ultra all inclusive huwelijksreis op Rhodos? Dat is een goed idee! De weelderige luxe en Mayia exclusive Resort & Spa is the place to be voor een huwelijksreis! Met maar liefst vijf restaurants is het aanbod uitstekend. Maar dat is niet alles. Zo geniet je ook van de rust, want dit hotel is only adult. Goed om te weten: Dit resort is direct aan het strand.

  • Ultra All inclusive
  • Wijn- en champagne bar
  • Luxueuze wellness faciliteiten

huwelijksreis Rhodos

Op huwelijksreis naar Rhodos? Rhodos is een ideale zon, zee en strandvakantie maar het eiland heeft nog veel meer te bieden. Dit eiland heeft vele prachtige gouden stranden en historische godentempels. Wij surfen dagelijks tientallen websites en kiezen zorgvuldig alleen de allerbeste huwelijksreis Rhodos deals en plaatsen deze direct op onze pagina. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste deal want die heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Korte informatie

Rhodos behoort tot de top drie grootste eiland van Griekenland en maakt deel uit van de Dodekanesos eilandengroep. Het eiland Rhodos is gelegen aan het meest oostelijke gedeelte van Griekenland en is slechts op aantal kilometer ten zuiden van buurland Turkije. Het eiland is bijna 1400 vierkante kilometer groot. Er wonen ruim 115.000 inwoners op dit eiland.

Beste reistijd

De beste periode om te reizen naar Rhodos zijn de maanden junijuliaugustus en september voor een zonnige vakantie. De gemiddelde temperatuur ligt in deze periode rond de 35 graden Celsius. Bekijk voor de beste reisadvies naar Rhodos gemakkelijk op de website van de overheid: Nederlandwereldwijd.nl.