Op zoek naar een huwelijksreis Rome? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:
Huwelijksreis Rome

Huwelijksreizen Rome

Hotel Marcella Royal Rome ****

Dit hotel ligt vlak bij het metrostation Republica en de Via Veneto in Rome. Vanuit dit hotel breng je eenvoudig een bezoek aan het prachtige park Villa Vorghese. Je bereikt het al in nog geen 15 minuten lopen. Hotel Marcella beschikt over een dakterras met een panoramisch uitzicht over Rome.

  • Op 10 minuten lopen van de Via Veneto
  • Dakterras met prachtig uitzicht
  • Verblijf op basis van logies en ontbijt

huwelijksreis Rome

Op zoek naar een onvergetelijke stedentrip Rome met je partner? Bezoek de vele prachtige bezienswaardigheden tijdens jullie romantische stedentrip of huwelijksreis. Met tientallen duizenden kunstobjecten is dit echt een place to be voor historie en cultuur liefhebbers! Bovendien is Rome de woonplaats van de paus. Team huwelijksreisdeals.nl verzameld dagelijks de meest romantische stedentrips naar Rome op deze pagina. Zo hoeven jullie niet meer verder te zoeken naar een luxe of romantische stedentrip Rome want deze heeft team huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gevonden.

Korte informatie

Rome is de hoofdstad van Italië. Met ruim 3 miljoen inwoners is het tevens de grootste stad van het land. Bovendien was Rome de hoofdstad van het Romeinse Koninkrijk, de Romeinse Republiek en het Romeinse Keizerrijk. Een prachtige bestemming voor koppels die houden van historie, natuur en uiteraard Italiaanse keuken.

Beste reistijd

De beste periode om een romantische stedentrip te maken naar Rome zijn de maanden: aprilmeiseptember en oktober. (lente en herfst). Bekijk voor de beste reisadvies naar Italië op de website van de overheid Nederlandwereldwijd.nl