Op zoek naar een huwelijksreis Samos? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:
Huwelijksreis Samos

Huwelijksreizen Samos

oryssa Seaside Resort *****

Vanuit je kamer loop je zo het strand op en bij Beach Club Asterias lig je prinsheerlijk op je ligbed met extra dik matras. Dit hotel mag gerust één van de betere hotels van het Griekse eiland genoemd worden. Goed om te weten: het centrum is vanuit dit hotel op slechts loopafstand. De kamers zijn hip ingericht en van alle gemakken voorzien. Tip: boek een verblijf op basis van all inclusive. En het eiland is nog niet ontdekt door massa-toerisme.

  • Inclusief vliegtickets, transfers en verblijf
  • Slapen in moderne kamers
  • Zo in het centrum van Pytagorion

huwelijksreis Samos

Op zoek naar een romantische huwelijksreis bestemming? Samos is een ideale huwelijksreis bestemming binnen Europa wat nog ontdekt moet worden! Hier kunnen julie ultiem genieten van de rust, natuur, stranden, het weer, cultuur en heerlijke Griekse gerechten! Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen zorgvuldig de beste huwelijksreis Samos deals en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie niet meer verder te zoeken want de beste deal heeft team huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gevonden.

Korte informatie

Samos is een Grieks eiland gelegen in het oosten van de Egeïsche Zee. De hoofdstad van het eiland is Vathy. Het eiland Samos telt ruim 33.000 inwoners en is 447,94 vierkante kilometer groot.

Beste reistijd

De beste periode voor een zonnige huwelijksreis Samos zijn de maanden: junijuliaugustus en september ideaal. De maanden: juli en augustus hebben de hoogst gemiddelde temperatuur Celsius.