Huwelijksreis Santorini ♥ Luxe vakantie

Home > Santorini

Een huwelijksreis naar Santorini betekent een romantische vakantie op een van de mooiste eilanden van Griekenland! Dit sprookjeseiland is vooral bekend om zijn zon, zee en strand maar niet te vergeten de witte kerkjes met blauwe koepels. Een tip: boek een luxe hotelkamer met een privézwembad en geniet van het uitzicht vanuit het zwembad. Bekijk de huwelijksreis Santorini deals hier!

Santorini Huwelijksreis

Bekijk hier de laatste huwelijksreis Santorini deals

Huwelijksreis Santorini

Een huwelijksreis op een eiland dat is ontstaan door een vulkaanuitbarsting? Heerlijk genieten aan de stranden of liever zwemmen in een zwembad met een fantastisch uitzicht? Hier is het allemaal mogelijk. Neem een dagtripje en bezoek de unieke witte kerken met blauwe koepels of de dorpjes van Santorini. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en plaatsen alleen de allerbeste huwelijksreis deals Santorini op onze website. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste deal want die heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Algemene informatie

Santorini is een Grieks eiland en is een zeer populaire vakantiebestemming voor koppels. Het eiland telt ruim 12.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 75 km2. De hoofdstad van Santorini is Thira. Wist je dat het eiland het hoofdeiland van Santorini-Archipel is? De eilandengroep bestaat uit Thira, Thirasia en Aspronisi.

Beste reistijd

De beste reistijd voor Santorini zijn de maanden: mei, juni, juli, augustus en september. De gemiddelde temperatuur is 30 graden Celsius. Bekijk voor een uitgebreid reisadvies Santorini op Nederlandwereldwijd.nl

 To Do tijdens jullie huwelijksreis in Santorini

Bekijk de zonsondergang bij Oia

Oia heeft al een prachtig uitzicht maar hier moeten jullie echt zijn bij zonsondergang! Hoe mooi de witte gebouwen veranderen van kleur. Men zegt ook wel dat hier de mooiste zonsondergang wordt gefotografeerd ter wereld.

santorini zonsondergang

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu