Huwelijksreis Sardinië

Op zoek naar een huwelijksreis Sardinië? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:

Huwelijksreizen Sardinië

15-Daagse Fly-Drive Karakteristiek Sardinië

Het Italiaanse eiland Sardinië is een schitterend eiland dat gelukkig nog niet wordt overspoeld door massa’s toeristen. Bezoek op eigen tempo het eiland met geweldige stranden, verrassende baaien en een heldere zee. Verder zijn er gezellige havenstadjes met historische stadharten en een overvloed aan vis-restaurants. Ideaal voor een huwelijksreis.

  • Inclusief huurauto, overnachtingen en verblijf
  • Indrukweekend Sardinië
  • Verken het eiland op jullie eigen tempo

huwelijksreis Sardinië

Sardinië is een perfecte bestemming voor strandliefhebbers! Met een kustlijn van maar liefst 1800 kilometer lang kunnen jullie hier ultiem genieten aan de mooiste stranden van Sardinië. Het eiland staat ook bekend om zijn natuur, brede historie en prachtige baaitjes. Neem samen met de liefde van je leven een bezoekje aan de grotten van Neptunus of wandel door de straten van het oude centrum van Sassari. Wij surfen dagelijks tientallen websites af en kiezen alleen de allerbeste huwelijksreis Sardinië en plaatsen dit direct op onze pagina. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste huwelijksreisdeals want die heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden. Leestip: ga voor eenAll Inclusive Sardinië of wat dacht je van een bed and breakfast Sardinië?

Korte informatie

Sardinië is een Italiaans eiland gelegen in de Middellandse Zee. Het Italiaanse eiland ligt ruim 190 kilometer van het vaste land van Italië. Het eiland telt ruim 1,6 miljoen inwoners en de hoofdstad van Sardinië is Cagliari. Sardinië is na Sicilië het grootste eiland in de Middellandse Zee.

Beste reistijd

Sardinië heeft een Mediterraan klimaat. De volgende maanden zijn ideaal voor een huwelijksreis op Sardinië waar jullie ultiem kunnen genieten van zon, zee en strand: meijunijuliaugustus en september. In deze periode is de gemiddelde temperatuur 30 graden Celsius. Bekijk voor de beste reisadvies naar Sardinië (Italië) gemakkelijk op de website van de overheid: Nederlandwereldwijd.nl.

Stranden van Sardinië

Spiaggia Del Poetto

Helemaal in het zuiden van Sardinië ligt het strand Spiaggia Del Poetto. Maar liefst acht kilometer lang en circa 150 meter breed. Dit is een echte stadstrand dat druk wordt bezocht in het weekend door lokale bewoners.

Capo Testa

In het noorden van Sardinië ligt een schiereiland genaamd Capo Testa. Capo Testa staat bekend om zijn interessante rotslandschap en prachtige baaitjes.

La Pelosa

Op ruim 2 kilometer van het havenstad Stintino ligt het strand een van de mooiste stranden van Sardinië: La Pelosa.