Bekijk hier de laatste huwelijksreis Seychellen deals

Huwelijksreis Seychellen ♥ Luxe vakantie

Een paradijselijke huwelijksreis boeken? Dan zijn Seychellen een enorme aanrader. De Seychellen is een eilandengroep die slechts voor 30 procent bewoond is. Hier vinden jullie de rust tijdens jullie honeymoon. Hier kunnen jullie ook heerlijk duiken of snorkelen, genieten aan het strand met hangende hoge palmbomen. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen alleen de allerbeste huwelijksreis Seychellen deals en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste huwelijksreisdeals want die heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Algemene informatie

De Seychellen bestaan uit 115 eilandjes waarvan er slechts 30 zijn bewoond. De eilandengroep Seychellen ligt voor de kust van Afrika in de Indische Oceaan, ten oosten van Kenia. De Seychellen telt in totaal ruim 95.000 inwoners.

Beste reistijd

De beste reistijd voor Seychellen zijn de maanden: mei, juni, juli, augustus, september, oktober en november. De gemiddelde temperatuur is gemiddeld 30 graden Celsius. In deze periode valt er de minste regen en waait het minimaal, ga je in de overige maanden kans is dan groot dat er vaker regen valt of het harder waait. Bekijk voor het beste reisadvies voor de Seychellen op Nederlandwereldwijd.nl

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu