Op zoek naar een huwelijksreis Seychellen ? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:
Huwelijksreis Seychellen 

Huwelijksreizen Seychellen

Hilton Seuchelles Labriz Resort and Spa *****

Hilton Seychelles Labriz Resort and Spa is een luxe 5-sterren hotel in Silhouette Island. Dit hotel hoort bij de welbekende Hilton keten. Door een gemiddelde beoordeling van 9,0 door meer dan 200+ reizigers is dit een ideale plek voor een huwelijksreis. Wil je iets meer luxe tijdens je huwelijksreis? Boek dan een King Garden of Pool Villa.

  • Eco-vriendelijk resort
  • Doe mee aan talloze eiland activiteiten
  • Een paradijs aan het witte zandstrand
Denis Private Island *****

Denis Private Island Seychelles is een privé-eiland van maar liefst 30 hectare! Deze accommodatie biedt afgelegen luxe accommodaties aan het strand, te midden van tropische plantenrijkdom. Alle huisjes en villa’s op Denis Privacy Island beschikken over een eigen strand, een gemeubileerd terras, een badkamer in de openlucht en een binnenplaats met tuin.

  • Idyllisch, midden in de natuur
  • Luxe huisjes aan het water
  • Privacy en luxe

huwelijksreis Seychellen 

Een paradijselijke huwelijksreis boeken? Dan zijn Seychellen een enorme aanrader. De Seychellen is een eilandengroep die slechts voor 30 procent bewoond is. Hier vinden jullie de rust tijdens jullie honeymoon. Hier kunnen jullie ook heerlijk duiken of snorkelen, genieten aan het strand met hangende hoge palmbomen. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen alleen de allerbeste huwelijksreis Seychellen deals en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste huwelijksreisdeals want die heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Korte informatie

De Seychellen bestaan uit 115 eilandjes waarvan er slechts 30 zijn bewoond. De eilandengroep Seychellen ligt voor de kust van Afrika in de Indische Oceaan, ten oosten van Kenia. De Seychellen telt in totaal ruim 95.000 inwoners.

Beste reistijd

De beste reistijd voor Seychellen zijn de maanden: meijunijuliaugustusseptemberoktober en november. De gemiddelde temperatuur is gemiddeld 30 graden Celsius. In deze periode valt er de minste regen en waait het minimaal, ga je in de overige maanden kans is dan groot dat er vaker regen valt of het harder waait. Bekijk voor het beste reisadvies voor de Seychellen op Nederlandwereldwijd.nl